Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTACIÓ DE L'EXPLOTACIÓ, SOTA LA MODALITAT DE CONCESSIÓ, DEL SERVEI PER LA GESTIÓ DE LES PISTES DE TENNIS, PÀDEL, I BAR DE LES ROQUETES

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
16/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La gestió indirecta de l'explotació del servei per la gestió de les pistes de tennis, pàdel i bar de Les Roquetes, sota la modalitat de concessió,
Pressupost de licitació:
294.332,92 € sense IVA 356.142,83 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Sant Pere de Ribes
Termini de presentació d'ofertes:
06/12/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
294.332,92 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
11/12/19 10:00 Sala d'Alcaldia, Plaça de la Vila, 1 Sant Pere de Ribes
Obertura de pliques (Sobre C) :
14/02/20 10:00 Sala d'Alcaldia, Plaça de la Vila, 1 Sant Pere de Ribes
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 24.00 - Criteri: Pla de gestió funcional de la instal·lació i del servei de bar
Ponderació: 8.00 - Criteri: Seguiment i coordinació amb el concessionari de la prestació de servei de les piscines exteriors de Les Roquetes.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Pla de neteja, manteniment i formació del personal.
Ponderació: 3.00 - Criteri: Altres propostes no contemplades.
Ponderació: 35.00 - Criteri: Proposta de cànon a l'Ajuntament
Ponderació: 7.00 - Criteri: Proposta de compromís de fer una activitat gratuïta per a totes les escoles del municipi a les pistes de tennis i pàdel de Roquetes
Ponderació: 13.00 - Criteri: Acreditació responsabilitat social de l'empresa
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
55410000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
- Declaració sobre el volum global de negocis i, si escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit . Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
La solvència tècnica o professional dels empresaris s'acreditarà per l'experiència, en la gestió d'instal·lacions esportives així com de servei de bar en els darrers 3 anys . La certificació haurà d'incloure import, dates i destinatari, públic o privat.
Caldrà acreditar, abans de la signatura del contracte, que el personal de la instal·lació disposa de carnets de manipuladors d`aliments i de manteniment, entre d'altres, conforme exigeix la normativa aplicable.

Acreditació documental:

- Quan els serveis o treballs s'hagin realitzat per a entitats dels sector públic, s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
- Quan els serveis o treballs s'hagin realitzat per a entitats del sector privat, s'acreditaran mitjançant certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs o serveis o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.

Els certificats o declaració del representant legal indicaran l'import (igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, o de la seva anualitat mitja si aquesta és inferior al valor estimat del contracte), les dates i el lloc d'execució de les obres i es precisarà la seva bona execució.

De conformitat amb l`article 90.4 de la LCSP, si el licitador és una empresa de nova creació (entenent com a tal, aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà per un dels mitjans als que es refereixen les lletres b) a i) de l'article 90 de la LCSP.

c) Adscriure, d'acord amb l'article 76.2 LCSP, els mitjans personals que figurin en la seva proposta, que seran com a mínim els següents:

-Acreditar abans de la signatura del contracte de la concessió, pel que fa el servei de bar, que el personal de la instal·lació disposa de carnets de manipuladors d'aliments o formació equivalent. En quant al manteniment també hauran de tenir experiència, entre d'altres, conforme exigeix la normativa aplicable.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya