Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D'ASSISTÉNCIA A LA INTERVENCIÓ MUNICIPAL EN MATERIA DE GESTIÓ ECONÓMICA-FINANCERA, PRESSUPOSTÀRIA, DE COMPTABILITAT, GESTIÓ DE NÓMINES I SUPORT A ALTRES TASQUES MUNICIPALS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Codi d'expedient:
X2020000034
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
serveis jurídics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és establir les condicions econòmiques i administratives que han de regir la contractació del servei d'assessorament pressupostari ,econòmic i financer, de comptabilitat , gestió de nòmines i de suport en tasques administratives de gestió municipal de l'Ajuntament de Cruïlles Monells Sant Sadurní de l'Heura.
Pressupost de licitació:
32.533,01 € sense IVA 39.364,94 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Termini de presentació d'ofertes:
28/02/20 00:00 h
Valor estimat del contracte:
93.717,86 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Durada: la durada inicial del contracte serà de 2 anys , comptadors a partir de la data següent a la de formalització del contracte. El contracte es podrà prorrogar per un període d'un any. La pròrroga l'acordarà l'òrgan de contractació i serà obligatòria per a l'empresari, sempre que s'avisi al contractista amb una antelació mínima de dos mesos abans de la finalització del contracte d'acord amb el que disposa l'article 29 de la LCSP.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79211000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Condició mínima: Acreditar la disposició d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals, vigent fins a la finalització del termini de presentació de les ofertes, per import no inferior al valor estimat del contracte, aportant el compromís de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la cobertura durant tota l'execució del contracte. Serà suficient, per tenir per complert aquest requisit, que el licitador inclogui en l'oferta un compromís vinculant de subscripció, en cas de resultar adjudicatari .
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Als efectes d'acreditar la solvència tècnica o professional els licitadors hauran de presentar una relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en els tres últims anys com a màxim, . La relació haurà d'indicar l'import, data i destinatari dels serveis. Quant a l'acreditació dels serveis , serà d'aplicació l'establert en l'article 90.1 a) de la LCSP:.
Per les empreses de nova creació, serà d'aplicació l'establert en l'article 90. 4 de LCSP
La titulació exigida del personal tècnic que executarà el contracte en matèria d'assessorament ha de ser de llicenciat/da en ciències econòmiques, ADE o equivalent. El personal de suport haurà de ser competent per desenvolupar les tasques pròpies del grup professional "oficial de primera Grup 4 Nivell 2."

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya