Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

2019/95 Subministrament d'encenall per als estabularis dels Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB) i de la Fundació Parc Científic de la Universitat de Barcelona (FPCB)

Òrgan de contractació:
Universitat de Barcelona
Codi d'expedient:
2019/95
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
En relació a la licitació del contracte de subministrament d'encenall per als estabularis dels Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB) i de la Fundació Parc Científic de la Universitat de Barcelona (FPCB) expedient 2019/95, sS'ha detectat una errada en l'apartat J.2.2 del quadre de característiques del PCAP ON DIU: Punts = 5 x [ Descompte més baix ofert / Descompte ofert] HA DE DIR: Punts = 5 x [ Descompte ofert / Descompte màxim ofert]
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte comprèn subministrament d'encenall per als estabularis dels Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB) i de la Fundació Parc Científic de la Universitat de Barcelona (FPCB).

Resta també inclòs en el present contracte el transport i el lliurament del producte als diferents estabularis de la Universitat de Barcelona i de la FPCB així com la retirada de residus de transport com palets, embolcalls etc.

Pressupost de licitació:
150.880,00 € sense IVA 182.564,80 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
20/01/20 14:00 h
Observacions:
Si voleu estar informats de les novetats relacionades amb aquesta licitació, podeu registrar-vos a l'apartat "Subscripcions" que trobareu en aquesta mateixa pàgina
Us recomanem que inicieu el tràmit de presentació de les ofertes amb l'antelació suficient per tal de preveure amb temps les incidències que puguin sorgir.
Els edificis de la Universitat de Barcelona romandran tancats des del dia 23 de desembre fins al dia 3 de gener de 2020, ambdós inclosos

Valor estimat del contracte:
331.936,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
- Exhaurida la durada inicial el contracte es podrà prorrogar per terminis que en cada moment convingui, tenint en compte la durada total del contracte, incloses les possibles pròrrogues, no podrà ser superior a 48 mesos. La pròrroga l'acorda l'òrgan de contractació i és obligatòria per a l'empresari, amb un preavís de dos mesos d'antelació a la finalització del termini de durada del contracte. - Pròrroga extraordinària fins a l'execució d'un nou contracte, per un període màxim de 9 mesos, en els termes establerts a l'art. 29 apartat 4 de la LCSP.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
DOUE:
Accés al DOUE - 16/12/19
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya