Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Licitació mitjançant procediment obert, per a l'execució de les obres de millora energètica i de l'accessibilitat de l'Ajuntament de la Sénia

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Sénia
Codi d'expedient:
1418/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte per a l'execució de les obres de millora de l'eficiència energètica i accessibilitat de l'edifici de l'Ajuntament de la Sénia, d'acord amb els projectes d'obra corresponents.
El contracte té la qualificació d'obra, a l'empara de l'article 13 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014 (d'ara en endavant, LCSP).
Pressupost de licitació:
112.883,40 € sense IVA 136.588,91 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sénia
Termini de presentació d'ofertes:
06/02/20 14:00 h
Observacions:
La licitació del Lot 1 s'emmarca dins del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible període 2014-2020, Objectiu Específic OE 431. Eficiència energètica a l'edificació i a les infraestructures i serveis Públics, Mesura 01. Rehabilitació energètica de la envolvent tèrmica dels edificis i dependències municipals existents, amb el cofinançament del 50% pel Programa Operatiu.
Valor estimat del contracte:
112.883,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
La justificació de la solvència econòmica i financera, per a cada lot, s'haurà d'acreditar amb l'aportació dels següents mitjans:

Volum anual de negocis referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte (lot 1: 106.314,60¤), (lot 2: 63.010,50¤).

El volum anual de negocis de la persona licitadora o candidat/a s'ha d'acreditar per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari/a està inscrit/a en el Registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit/a. Els/les empresaris/es individuals no inscrits/es en el Registre Mercantil han d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
La justificació de la solvència tècnica o professional, per a cada lot, s'haurà d'acreditar amb l'aportació dels següents mitjans:

Relació de les obres executades en el curs dels darrers cinc (5) anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte. El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte (lot 1: 49.613,48¤), (lot 2: 29.404,90¤).
Classificació empresarial:
Per als contractes d'obres el valor estimat dels quals sigui inferior a 500.000 euros no és exigible la classificació de/la l'empresari/a. Aquest/a pot acreditar la seva solvència indistintament mitjançant la seva classificació en el grup o subgrup de classificació i categoria de classificació corresponents al contracte o bé acreditant el compliment dels requisits específics de solvència que s'exigeix en aquest plec. En el cas d'optar per l'acreditació mitjançant la classificació, aquesta serà l'establerta en el punt G4 de l'apartat "Quadre de característiques del contracte" del Plec de clàusules.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya