Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de càtering per als seminaris i workshops que organitza el Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), amb l'aplicació de mesures de contractació pública sostenible

Òrgan de contractació:
Consorci Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI)
Codi d'expedient:
19-01
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'hostaleria i restaurant
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de càtering per als seminaris i workshops que organitza el Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), amb l'aplicació de mesures de contractació pública sostenible, d'acord amb el Plec de Prescripcions Tècniques.
Pressupost de licitació:
31.000,00 € sense IVA 34.100,00 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
18/11/19 14:00 h
Observacions:
1) D'acord amb el dictamen 1/2019 de l'ACPT, en aquesta licitació tots els documents es publicaran sense la seva signatura.
2) Es fa expressa advertència al fet que en la proposta tècnica que es presenti no podrà constar informació que faci referència a paràmetres susceptibles de ser avaluats pels criteris automàtics previstos a la present licitació. Per tant, en el Sobre B no es podrà incloure informació que faci referència al nombre d'ingredients de temporada, ecològics, de proximitat o de comerç just, que el licitador es compromet a aportar en la composició dels àpats, ni al preu unitari pel servei que s'ofereix.
3) En aquesta licitació es realitzarà un tast per valorar subjectivament les ofertes dels licitadors. Un cop obert el sobre B, la Mesa de Contractació comunicarà a les empreses licitadores de la data i hora del tast i serà en aquell moment en el que les empreses licitadores hauran de presentar el servei de prova pilot en el que s'hauran de servir els corresponents àpats.
Valor estimat del contracte:
74.400,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
13/12/19 12:15 Seu del Crei, Ramon Trías Fargas, 25 08005 Barcelona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar fins a un màxim de dues anualitats addicionals a les dues inicials. La pròrroga del contracte es podrà acordar de forma anual.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: a valorar mitjançant judici de valor (la ponderació varia en funció del Lot)
Ponderació: 1.00 - Criteri: a valorar automàticament (la ponderació varia en funció del Lot)
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum anual de negocis i, si s'escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, dels últims 3 anys. El volum anual de negocis del millor exercici, dins dels tres últims disponibles, haurà de ser igual o superior als següents imports:
- Lot 1: 36.000,00 ¤
- Lot 2:
- Sublot a): 21.600,00 ¤
- Sublot b): 54.000,00 ¤
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- Una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims 3 anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat. Els serveis o treballs efectuats s'acrediten mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari és un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. En l'any de major execució, els licitadors hauran d'acreditar amb aquests certificats un import mínim igual o superior als següents imports:
- Lot 1: 36.000,00 ¤
- Lot 2:
- Sublot a): 21.600,00 ¤
- Sublot b): 54.000,00 ¤

Quan els licitadors siguin empreses de nova creació, entenent que ho són aquelles que tinguin una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà a través dels següents mitjans:

- Declaració del legal representant de l'empresa indicant el personal tècnic o organismes tècnics, estiguin o no integrats en l'empresa, dels que disposarà per a l'execució dels serveis, acompanyada de la documentació acreditativa corresponent, quan li sigui requerida pel CREI.
- Declaració del legal representant de l'empresa indicant la maquinària i equip tècnic del que es disposarà per a l'execució dels serveis, acompanyada de la documentació acreditativa corresponent, quan li sigui requerida pel CREI.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya