Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Contracte de serveis diversos en l'àmbit de la salut: control de plagues (desinsectació i desratització), manteniment, control, captura i retirada de coloms, legionel·losi.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sallent
Codi d'expedient:
186/2019-PSEC
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del present Plec, la contractació promoguda per l'Ajuntament de Sallent, mitjançant procediment obert simplificat del servei de manteniment, prevenció i control dins de l'àmbit de la sanitat, d'aspectes com el control i prevenció de plagues en el municipi i els edificis municipals. Concretament, per el que fa a les rates, coloms, insectes i el control de la legionel.la en els diferents edificis municipals, amb l'objectiu de vetllar per la salubritat al municipi.

L'objecte del contracte es divideix, a l'efecte de la seva execució, en els lots següents:
¿ Lot 1: Control de plagues (desinsectació i desratització) (CPV 90900000-6)
¿ Lot 2: Servei de control, captura i retirada de coloms (CPV 90900000-6)
¿ Lot 3: Legionel·losi (CPV 90900000-6)
Pressupost de licitació:
45.231,56 € sense IVA 54.730,18 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Sallent
Termini de presentació d'ofertes:
06/12/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
45.231,56 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
09/12/19 09:00
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Els contractes seran prorrogables per dos anys més de forma expressa, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir de 4 anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
3
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
3
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
3
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any amb major volum de negoci d'entre els tres últims conclosos, haurà de ser, com a mínim, una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
LOT 1: - Acreditar la inscripció al Registre Oficial d¿Empreses i Serveis Plaguicides (ROESP) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la disposició de magatzem propi o contractat amb l¿acreditació de la inscripció al ROESP del mateix.

- Carnet d¿aplicador de productes plaguicides (DDD) qualificat emès per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i corresponent al personal aplicador de l¿empresa adjudicatària en compliment del Reial Decret 830/2010, de 25 de juny.

- Acreditació de la capacitació del responsable tècnic de serveis biocides emesa per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (gestió de serveis pel control d¿organismes nocius nivell 3), que serà l¿interlocutor tècnic amb l¿Ajuntament, i dirigirà els treballs de control de plagues derivats del present contracte, conforme amb el Reial Decret 830/2010

Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
LOT 2: Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la qual se n¿indiqui l¿import, la data i el destinatari, públic o privat.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
- Acreditar la inscripció al Registre Oficial d'Empreses i Serveis Plaguicides (ROESP) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la disposició de magatzem propi contractat amb l'acreditació de la inscripció al ROESP del mateix.

- Acreditació de la capacitació del responsable tècnic de serveis biocides emesa per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (gestió de serveis pel control d'organismes nocius nivell 3), que serà l'interlocutor tècnic amb l'Ajuntament, i dirigirà els treballs de prevenció i control de la legionel·losi derivats del present contracte, conforme amb el Reial Decret 830/2010.

- El personal que realitzi els tractaments a les instal·lacions que contempla el present plec per a la prevenció de la legionel·losi, ha de disposar d'un nivell de coneixements suficients per realitzar una prevenció efectiva dels riscos per a la salut d'aquelles instal·lacions que poden ser susceptibles de convertir-se en focus de propagació de la legionel·la. I en aquest sentit, caldrà el certificat de formació d'acord amb el programa establert a l'annex de l'Ordre SCO/317/2003, de 7 febrer (BOE núm. 44 de 20/02/2003).

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Certificat acords JGL Sallent PRP2019-990.pdf
PDF
Anunci de licitació.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les previstes en el PCAP.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya