Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Arrendament sense opció de compra i manteniment de vuit equips digitals multifuncionals i una premsa digital per al funcionament de l'Idescat

Òrgan de contractació:
Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT)
Codi d'expedient:
1/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'ha detectat un error material en l'apartat H del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars. En el Lot 1 en 1.17 que diu "Millora del temps de resposta...." ha de dir "Millora del temps de resolució" La mateixa correcció s'aplica a l'Annex 2 (Lot 1) en el punt 1.17, que també diu "Millora del temps de resposta" i ha de dir "temps de resolució".
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Arrendament sense opció de compra i manteniment de vuit equips digitals multifuncionals i una premsa digital per al funcionament de l'Idescat
Pressupost de licitació:
161.520,00 € sense IVA 195.439,20 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
12/12/19 16:00 h
Valor estimat del contracte:
161.520,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 56.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 44.00 - Criteri: Crieris de valoració automàtica diferents del preu
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb l'article 87.1.a) de la LCSP, el volum anual de negoci en l'àmbit a què es refereix el contracte, referit al millor exercici dins del tres últims disponibles amb comptes anuals aprovats, per import que haurà de ser almenys igual o superior al valor estimat del contracte.
Observacions:
D'acord amb l'article 87.2 de la LCSP, l'acreditació es farà mitjançant la presentació dels comptes anuals aprovats i la declaració de l'empresari que indiqui el volum de negoci global de l'empresa.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
D¿acord amb l¿article 89.1.a) de la Llei de contractes del sector públic (LCSP), una relació dels principals subministraments realitzats de naturalesa igual o similar al que és objecte del contracte, durant els tres últims anys, indicant-ne import, data i destinatari públic o privat.
Observacions:
D¿acord amb l¿article 89.1.a) de la LCSP, els subministraments efectuats s¿acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si no, mitjançant un declaració de l¿empresari acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l¿òrgan de contractació per l¿autoritat competent.

D¿acord amb l¿article 11.4.b) del Reglament general de la Llei de contractes de les administracions públiques, el requisit mínim serà acreditar que l¿import anual acumulat en l¿any de més execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, o de la seva anualitat mitjana si és inferior al valor estimat del contracte.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Per aplicació del que estableix l'article 89.1.h) de la LCSP, quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent que és aquella que té una antiguitat inferior a cinc anys, la solvència tècnica s'acreditarà indicant el personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, que participen en l'execució del contracte, especialment les persones encarregades del control de qualitat.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya