Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

(Expedient 112/2012-234-C-5) Desenvolupament de la licitació del servei de matança i altres serveis associats a l'escorxador públic del Pont de Suert mitjançant procediment negociat amb publicitat i tramitació ordinaria de l'expedient.

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Expedient 112/2012-234-C-5
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Procediment d'adjudicació:
Negociat amb publicitat
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
D e c r e t núm. 210/2012 de data 04/12/2012 (Exp. 112/2012 ¿ 234 ¿ C ¿ 5) Mitjançant el Decret de Presidència número 205/2012 de data 23 de novembre es va adoptar l¿Acord de convocar el procés de licitació del servei de matança i altres serveis associats a l¿escorxador públic del Pont de Suert. Al referit Acord es va determinar com a termini per a la presentació de proposicions des del dia 1 de desembre de 2012 fins el dia 31 de desembre de 2012. En altra documentació que serveix de base a la licitació es va determinar que el termini per a la presentació de proposicions havia de ser el de 30 dies naturals a comptar des de la data de publicació de l¿anunci de convocatòria al BOP de Lleida. Els dos terminis especificats haguessin estat coincidents si l¿anunci al BOP de Lleida hagués estat publicat el dia 1 de desembre de 2012. Malgrat, no es va produir la publicació al BOP del dia 01/12/2012 sinó al BOP número 168/2012 de data 4 de desembre de 2012, fet que fa necessari precisar quin, finalment, serà el termini per a la presentació de proposicions, al qual objecte respon aquesta resolució. I, atenent a l¿anterior, H E R E S O L T : Primer.- Fixar que el termini per a la presentació de proposicions per optar a la contractació ¿(Exp. 112/2012 ¿ 234 ¿ C ¿ 5) - Servei de matança i altres serveis associats a l¿escorxador públic del Pont de Suert¿ serà des del dia 4 de desembre de 2012 a les 8:00 hores fins el dia 2 de gener de 2013 a les 15:00 hores, entenent modificada la referència a qualsevol altres terminis que no es trobin dins de l¿interval de temps especificat. Segon.- Fer pública la part resolutiva d¿aquest acord al Perfil del contractant mitjançant la seva inserció íntegra.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Mitjançant el Decret de Presidència número 144/2010; 26/05/2010 es va acordar l'adjudicació definitiva del contracte del servei de matança de l¿escorxador públic del Pont de Suert desprès del procés de licitació desenvolupat a l¿efecte.

En la mateixa data es va procedir a la signatura del contracte del servei iniciant-se el contracte el dia 2 de juny de 2010.

D¿acord amb dites condicions, establertes inicialment per l¿administració i assolides per qualsevulla empreses o professionals admesos a participar al procés de licitació la durada del contracte és de dos anys. Finalitzat aquest període es pot prorrogar la relació, per períodes de dos anys fins al màxim de sis en total, pròrrogues incloses. La primera de les pròrrogues bianuals és discrecional per l¿administració contractant i preceptiva per l¿empresa adjudicatària.

El dia dos de juny de 2012 va vèncer el primer dels períodes de dos anys. Per això, mitjançant el Decret de Presidència número 95/2012 de data 31 de maig de 2012 es va adoptar l¿acord de fixar una pròrroga del contracte signat el dia 26 de maig de 2010 i amb efectes d¿inici del servei des del dia 1 de juny de 2010, fins que s¿adopti la resolució d¿un nou procés de licitació i, en tot cas, sense perjudici de noves pròrrogues expresses, fins el dia 1 de gener de 2013.

De l¿Acord anterior es va donar compte al Ple a la sessió número 156-2/2012, ordinària celebrada en data 27/06/2012. També es va donar compte de diverses propostes de modificació com variacions en la gestió incorporades al reglament del servei i la conversió de la relació de gestió de forma retribuïda mitjançant l¿establiment d¿un règim de preus autoritzats que gestionava l¿adjudicatari amb un import garantit anual per passar a un contracte de prestació de serveis amb un preu cert i desvinculat del sistema de finançament amb les aportacions dels usuaris (taxes/preus públics) que gestionarà totalment el consell comarcal a partir d¿una modificació de l¿ordenança reguladora aprovada, també, pel Ple de 27/06/2012.

Atenent a l¿anterior, es constata la necessitat d¿aquest Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça de contractar el servei de matança i altres serveis associats a l¿escorxador del Pont de Suert pels motius exposats
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
31/12/12 14:00 h
Observacions:
Ates que l'oferta economica s'ha d'efectuar a partir d'una proposta de preu per cap des d'on es deduirà el preu anual es remet pel que fa al pressupost de licitació i determinació dels tipus a l'exàmen de la documentació adjunta associada a aquest anunci. Els altres aspectes que no consten als camps d'aquest anunci SI que es troben incorporats a la documentació adjunta.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 01/12/12
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: El detall dels criteris es troba inserit a la documentació (clausula 12na del plec)
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya