Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Servei d'assegurança dels vehicles de la flota de Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A. i de la flota de Jarfels, S.A.

Òrgan de contractació:
Serveis Ambientals de Castelldefels
Codi d'expedient:
O-07/19
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La contractació per part de Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A., de les pòlisses d'assegurances que cobreixin els riscos que es puguin derivar de l'ús i la circulació dels vehicles a motor de les flotes de vehicles de les societats municipals. El contracte inclourà l'assegurança dels vehicles actuals de les flotes de Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A. i Jarfels, S.A., com l'assegurança dels vehicles que aquestes vagin adquirint durant la vigència del contracte. La composició actual de les flotes de vehicles objecte d'assegurança es detalla a l'annex 1 i annex 2 del Plec de Prescripcions Tècniques Particulars.
Pressupost de licitació:
63.685,00 € sense IVA 63.685,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
04/12/19 13:30 h
Observacions:
L'objecte del present contracte es divideix en 2 lots:
Lot 1: Pòlisses d'assegurances de la flota de vehicles de Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A., el prenedor i assegurat de les quals serà Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A.
Lot 2: Pòlisses d'assegurances de la flota de vehicles de Jarfels, S.A. el prenedor de les quals serà Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A. i l'assegurat serà JARFELS, S.A.
Valor estimat del contracte:
140.107,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura Sobres núm. 1) :
09/12/19 10:00 Sala de Reunions Serveis Ambientals de Castelldefels, S.A. ubicada a Passatge de les Caramelles, 2, plta. 2, 08860 - Castelldefels. No és publica.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte s'estableix en un any, prorrogable per un any més.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
el volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclosos haurà de ser com a mínim de: 152.938,50 ¤ per al Lot 1 i de 57.222 ¤ per al Lot 2.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S'haurà d'haver efectuat en el curs de, com a màxim, en els tres últims anys, tres (3) serveis de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, l'import anual acumulat dels quals, en l'any de major execució, haurà de ser igual o superior al 70 % de l'anualitat mitjana del contracte.
Observacions:
Concretament:
Per al Lot 1:S'haurà d'acreditar haver realitzat en els últims 3 anys un mínim de tres (3) contractes d'assegurança de parc mòbil de vehicles amb entitats públiques o privades amb una flota de vehicles igual o superior a 50.

Per al Lot 2:S'haurà d'acreditar haver realitzat en els últims 3 anys un mínim de tres (3) contractes d'assegurança de parc mòbil de vehicles amb entitats públiques o privades amb una flota de vehicles igual o superior a 50.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Es requereix que els licitadors tinguin la condició d'entitats asseguradores espanyoles o estrangeres, degudament autoritzades per operar a Espanya en el ram corresponent a l'objecte del present contracte, donades d'alta al Registre Especial d'Entitats Asseguradores de la Direcció General d'Assegurances del Ministeri d'Economia i Hisenda, que compleixin els requisits que per a l'exercici de l'activitat asseguradora s'estableixen a la Llei d'ordenació i supervisió de les assegurances privades.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Adscripció a l'execució del contracte els mitjans personals o materials suficients per tal d'executar el contracte en els termes descrits en el Plec de Condicions Tècniques Particulars

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya