Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

SUBMINISTRAMENT PER UNA ESCENOGRAFIA D'ELEMENTS D'ATREZZO CONSISTENT EN DOS CIGNES, UN NINO TIPUS DUMMY I COMPLEMENTS NECESSARIS

Òrgan de contractació:
Fundació del Gran Teatre del Liceu
Codi d'expedient:
2019-TEC-62-SU
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és el subministrament per una escenografia d'elements d'atrezzo consistent en dos cignes, un nino tipus dummy i complements necessaris.
L'abast del contracte inclou la construcció i el subministrament dels elements descrits anteriorment de conformitat amb els requeriments establerts al plec de prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
28.800,00 € sense IVA 34.848,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos 21 dies
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
02/12/19 10:00 h
Valor estimat del contracte:
28.800,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Automàtics
Ponderació: 40.00 - Criteri: Judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
37000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit al millor exercici dins dels TRES (3) darrers disponibles conclosos en funció de la data de creació o d'inici de les activitats en la mesura que es disposi les referències d'aquest volum de negocis. El volum de negocis mínim anual ha de ser de com a mínim 28.800.-¤.
Mínim d'acreditació:
28.800,00 €
Observacions:
Aquest requisit s'acreditarà per mitjà dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari pels dipositats al registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.

Solvència tècnica i professional
Descripció:
Una relació dels principals serveis d'igual o similar naturalesa als que són objecte del contracte entre els quals com a mínim han d'haver realitzat un element similar realista i amb moviment animatrònic. Els licitadors han d'acreditar haver executat en l'any de major execució dels darreres tres exercicis, un import mínim pel global de treballs realitzats (abans d'IVA) de 28.800.-¤.

Mínim d'acreditació:
28.800,00 €
Observacions:
Els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat sector públic o quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració responsable de l'empresari en què es faci constar:
- objecte del contracte.
- import abans d'IVA
- client i any d'execució.
En el cas de l'element similar realista i amb moviment animatrònic a més cal presentar fotografies i vídeos dels moviments de l'element

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya