Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

contracte de subministrament de llicencies MICROSOFT i renovació de les llicències VEEAM BACKUP & REPLICATION per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/7847
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte és el subministrament de llicències de diferents productes de Microsoft tant d'escriptori com de servidor, així com la renovació de llicències del software Veeam Backup & Replication Enterprise for VMware que realitza les còpies de seguretat i recuperació del sistema informàtic
Pressupost de licitació:
45.439,92 € sense IVA 54.982,30 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
28/11/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
45.439,92 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 100.00 - Criteri: Preu de licitació de les llicències fins a 100punts (segons S del quadre de característiques del PCAP i segons PPT clàusula 9)
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
J.1. Criteris de selecció relatius a la solvència econòmica i financera (Lots 1 i 2)

Declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys conclosos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.

El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil

Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents.

Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació d'una declaració responsable en la que manifesti aquesta situació i la documentació de què disposa per verificar per el seu volum anual de negocis (exemple: declaració del volum de negocis de les declaracions de les rendes corresponents...).

Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
J.2. Criteris de selecció relatius a la solvència tècnica o professional per a tots dos LOTS:

Una relació dels principals subministraments d'igual o similar naturalesa realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.

S'exigeix que el licitador haurà d'acreditar com a executat (sense incloure impostos) un import equivalent al 70%, del valor anual mitjà del contracte subministramtns de similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte.

Els subministraments efectuats s'acrediten mitjançant certificats de bona execució (d'acord amb el model ANNEX que correspongui del PCAP) realitzats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

S'acreditaran, com a mínim, tots els certificats suficients corresponents als tres anys inclosos en la relació aportada d'aquests subministrametns realitzats, segons l'establert als paràgrafs anteriors, que, entre tots, permeti assolir el mínim de solvència exigit.

Per a les empreses de nova creació (menys de 5 anys d'antiguitat) la solvència tècnica s'acreditarà mitjançant la indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, dels que es disposarà per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.

Exigència de que en l'oferta figurin els noms i la qualificació professional del personal responsable de l'execució : NO
Justificació de la solvència i/o classificació per a tots dos LOTS:

El volum anual de negocis és el mitjà idoni, d'entre els recollits legalment, per acreditar que l'empresa té capacitat suficient per respondre de totes les seves obligacions contractuals.

Pel què fa a la solvència tècnica, es considera adequat el criteri, seleccionat també d'entre els recollits legalment, ja que garanteix completament que la qualitat dels béns a subministrar respectarà els mínims exigits al PPT.

Compromís d'adscripció de mitjans personals o materials per a l'execució del contracte: No es preveuen perquè és un subministrament de llicències en la que no es necessiten mitjans específics per l'execució, les llicències s'activen per internet. Únicament es requereix que l'empresa compleixi la solvència especificada i acrediti que és capaç de subministrar l'objecte del contracte

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
CERTIFICAT JGL07112019 aprovació contractació.pdf
PDF
MEMÒRIA.pdf
PDF
Guia licitador per omplir DEUC .pdf
PDF
ANUNCI licitació.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les establertes en el PCAP i, concretament, les de l'apartat Q del quadre de caracteristiques per a la contractació esmentada.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya