Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

Subministrament de l'equipament de monitorització de crítics per a la Unitat de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta.

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/AH04/1101173461/19/PO
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
subministrament, instal·lació i integració de 20 monitors de crítics, amb els corresponents mòduls d'adquisició, mòdul de transport, transductors juntament amb tot l'equipament, tant físic com virtual, de centralització i gestió de la informació.
Pressupost de licitació:
247.933,89 € sense IVA 300.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
11/12/19 14:00 h
Observacions:
Donada la criticitat i complexitat de l'àrea, es requereix una visita tècnica per estudiar la disposició de l'equipament en cada Box, els punts de control, capacitat de magatzem, punts de corrent i estructura informàtica de la UCI.

En la visita s'entregarà el Certificat de visita a les instal¿lacions i es donarà resposta a qualsevol consulta relacionada amb el present document. És obligatori presentar aquest certificat al sobre 1.

Els licitadors hauran de contactar abans del dia 22 de novembre a les 15:00 hores amb el servei de manteniment de l'Hospital Universitari de Girona per sol·licitar dia de visita a la següent adreça: manteniment.girona.ics@gencat.cat

Valor estimat del contracte:
247.933,89 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre 2 ) :
17/12/19 10:00 Sala DEF. ICS Girona. Carrer Sta. Clara, 35 17001 Girona
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 13/11/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 28.00 - Criteri: Criteris valoració automàtica
Ponderació: 12.00 - Criteri: Criteris Sotmesos Judici de valor
Ponderació: 60.00 - Criteri: Criteris valoració econòmica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
33195100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis en l'àmbit d'activitat corresponent a l'objecte del contracte, referit als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.
L'acreditació del compliment d'aquest criteri es farà amb l'aportació d'una declaració de l'empresari del volum de negocis dels tres últims exercicis o mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l' esmentat registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.
Es considerarà acreditada la solvència per aquelles empreses que presentin una xifra global de negocis per un import mitjà igual o superior al del pressupost total de licitació dels lots i/o articles als que licitin.
Quan, per una raó vàlida, un licitador no estigui en condicions de presentar les referències que es sol¿liciten, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera per mitjà de qualsevol altra documentació que l'Institut Català de la Salut consideri apropiada.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica de l'empresari s'acreditarà mitjançant una relació dels principals subministraments d'igual o similar naturalesa de l'objecte del contracte, realitzats els últims tres anys, indicant l'import, les dates i el destinatari públic o privat dels mateixos.

En qualsevol cas, la inscripció al Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Públiques acreditarà davant l'òrgan de contractació les condicions de solvència econòmica i financera, i tècnica o professional de l'empresari.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya