Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Servei de neteja de l'escola Els Grecs

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Roses
Codi d'expedient:
2018/011026
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de neteja d'edificis i serveis d'administració de béns arrels
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de neteja de les instal·lacions de l'edifici municipal de l'escola Els Grecs.
Pressupost de licitació:
100.058,95 € sense IVA 121.071,32 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Roses
Termini de presentació d'ofertes:
02/12/19 23:59 h
Observacions:
Si el termini de presentació de les proposicions acaba en dissabte, diumenge o festiu, aquest quedarà prorrogat automàticament fins al dilluns o dia no festiu següent.
Valor estimat del contracte:
265.852,26 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveu la possibilitat de pròrroga del contracte fins a tres anualitats més, acordada en una, dos o tres pròrrogues.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 05/11/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta abrillantament anual del paviment
Ponderació: 4.00 - Criteri: Utilització en exclusiva de productes de neteja amb etiqueta ecològica oficial en la neteja de sòls i paviments (volum de compra = ó superior al 70% de tots els productes de neteja a utilizar en el servei)
Ponderació: 2.00 - Criteri: Utilització en exclusiva de productes de neteja amb etiqueta ecològica oficial en la neteja de vidres (volum de compra = ó superior al 70% de tots els productes de neteja a utilizar en el servei)
Ponderació: 4.00 - Criteri: Utilització en exclusiva de productes de neteja amb etiqueta ecològica oficial en la neteja de lavabos i sanitaris (volum de compra = ó superior al 70% de tots els productes de neteja a utilizar en el servei)
Ponderació: 4.00 - Criteri: Utilització en exclusiva de productes de neteja amb etiqueta ecològica oficial en la neteja de portes, mobiliari i altres superfícies (volum de compra = ó superior al 70% de tots els productes de neteja a utilizar en el servei)
Ponderació: 3.00 - Criteri: Reposició de sabó per a mans amb etiqueta ecològica europea, amb un volum de compra igual o superior al 60% de tot sabó de mans que el licitador subministrarà com prestació del contracte
Ponderació: 3.00 - Criteri: Oferiment que tots els productes de paper tissú: paper higiènic i tovalloles de paper, que el licitador subministrarà com prestació del contracte, seran productes amb etiqueta ecològica europea
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
90919200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum global de negocis per import igual o superior a 55.000,00 ¤, en el compte de pèrdues i guanys de qualsevol dels tres últims exercicis comptables aprovats i dipositats en el Registre Mercantil o oficial que correspongui.
Mínim d'acreditació:
55.000,00 €
Observacions:
Forma d'acreditació:
Certificació, nota simple o informació anàloga expedida pel Registre i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i que els mateixos es troben en ell dipositades. Si l'últim exercici es trobés pendent de dipòsit, s'hauran de presentar acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent per a això i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits han de presentar el seu llibre d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Acreditar que l'import anual acumulat de l'any de major execució, dins dels últims tres anys, sigui igual o superior a 50.000,00 ¤ en l'execució de serveis de la mateixa naturalesa a la licitada.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Forma d'acreditació:
Relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels últims tres anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Per als més importants s'aportaran certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic. Quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada dels documents que tingui en el seu poder que acreditin la realització de la prestació.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya