Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Contracte de subministrament mitjançant arrendament amb opció de compra, d'un programa informàtic per a la gestió integral de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/7892
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és el subministrament, mitjançant l'arrendament amb opció de compra, d'un programa informàtic per a la gestió integral de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, trànsit i mobilitat, així com la seva instal·lació i manteniment.
Pressupost de licitació:
82.644,69 € sense IVA 100.000,09 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
14/11/19 23:59 h
Observacions:
El contracte tindrà una durada de 4 anys, a comptar des de la data de la seva formalització. Aquesta durada inclou les següents fases:

1- Implantació del sistema, posada en funcionament de tots els equips, personal i processos a ple rendiment: màxim de 60 dies naturals des de la formalització.
2- Manteniment: des de la implantació fins la finalització del contracte.
Valor estimat del contracte:
99.173,63 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
26/11/19 09:00 Sala de Juntes
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 75.00 - Criteri: CRITERIS DE VALORACIÓ D'APRECIACIÓ AUTOMÀTICA DEFINITS A L'APARTAT A DE L'ANNEX 14 DEL PCAP
Ponderació: 25.00 - Criteri: CRITERIS DE VALORACIÓ SUBJECTES A JUDICI DE VALOR DEFINITS A L'APARTAT B DE L'ANNEX 14 DEL PCAP
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72268000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys conclosos haurà de ser una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte, és a dir, almenys s'haurà d'acreditar una xifra anual de negocis igual o superior a 37.190,11¤.

El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil

Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents.

Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació d'una declaració responsable en la que manifesti aquesta situació i la documentació de què disposa per verificar per el seu volum anual de negocis (exemple: declaració del volum de negocis de les declaracions de les rendes corresponents...)
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs anàlegs realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.

S'exigeix que el licitador haurà d'acreditar com a executat (sense incloure impostos) un import J.2. Criteris de selecció relatius a la solvència tècnica o professional:

Una relació dels principals serveis o treballs anàlegs realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.

S'exigeix que el licitador haurà d'acreditar com a executat (sense incloure impostos) un import equivalent al 100%, del valor anual mitjà del contracte en serveis de similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, és a dir, per import igual o superior a 24.793,41¤.

A efectes de determinar la correspondència entre els serveis executats pel licitador i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà a la pertinença al mateix subgrup de classificació i en la resta de casos a la igualtat dels dos primers dígits dels seus respectius CPV.

Els serveis o treballs efectuats s'acrediten mitjançant certificats de bona execució (d'acord amb el model ANNEX que correspongui del PCAP) realitzats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

S'acreditaran, com a mínim, tots els certificats suficients corresponents als tres anys inclosos en la relació aportada d'aquests serveis o treballs realitzats, segons l'establert als paràgrafs anteriors, que, entre tots, permeti assolir el mínim de solvència exigit.

Per a les empreses de nova creació (menys de 5 anys d'antiguitat) la solvència tècnica s'acreditarà mitjançant la indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, dels que es disposarà per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat. En aquest sentit, s'haurà d'acreditar que l'empresa disposa com a mínim del següent personal:

- 1 enginyer informàtic o un enginyer tècnic informàtic.
- 1 formador

L'acreditació d'aquest punt es realitzarà per l'aportació de la titulació del personal i el document que acrediti que l'empresa disposa dels serveis d'aquell professional (contracte laboral o mercantil, compromís signat de la persona que prestarà el servei, etc).

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya