Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació centralitzada per a la prestació dels serveis de planificació, negociació i inserció d'espais publicitaris de l'Ajuntament de Reus, els seus Organismes Autònoms i les Empreses Municipals, en els mitjans de comunicació

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S 0126/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de publicitat
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte consisteix en la prestació dels serveis de planificació de mitjans, negociació i inserció d'espai publicitari, els serveis especificats en el plec de prescripcions tècniques, així com la fixació dels preus màxims i descomptes mínims dels suports a emprar en les comunicacions de l'Ajuntament, els organismes autònoms i les empreses municipals.
Pressupost de licitació:
484.170,00 € sense IVA 585.846,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
10/06/19 23:59 h
Observacions:
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0.
Valor estimat del contracte:
1.065.174,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Documentació a valorar mitjançant criteris d¿adjudicació amb judici de valor) :
14/06/19 08:30 Edifici d'Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis Cr St Llorenç,25 43201 REUS
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
23/10/19 11:00 Edifici d'Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis Cr St Llorenç,25 43201 REUS
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de pròrroga per una anualitat més
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 15/05/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Memòria tècnica basada amb una proposta d,estratègia i planificació de mitjans per la campanya Tot Nuvis de Fira de Reus
Ponderació: 70.00 - Criteri: Oferta econòmica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79341200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit a l'any de major número de negoci dels tres últims conclosos, en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.
Mínim d'acreditació:
484.170,00 €
Observacions:
El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haurà d,acreditar-se una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s¿acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l`òrgan de contractació per l¿autoritat competent.
Observacions:
Els licitadors hauran d¿acreditar haver realitzat un mínim de 3 campanyes publicitàries, en un o en més mitjans, superior a 50.000 ¤ cadascuna durant els tres últims anys, detallant-ne l¿import, les dates i el destinatari, d¿acord amb el que preveu el paràgraf anterior.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Declaració indicant que l'equip tècnic del qual disposarà l'empresa per a l'execució del contracte serà un equip amb titulació superior o experiència acreditada en agències de mitjans format per:
- Un director o cap de planificació.
- Un planificador de mitjans sènior amb un mínim de 6 anys d'experiència en la planificació multimèdia. El planificador ha d'acreditar coneixements i experiència en la planificació i compra de mitjans on-line: les diferents modalitats de compra programàtica, les diferents estratègies de posicionament en cercadors, l'optimització per augmentar la conversió en xarxes socials, email màrqueting, el màrqueting de resultats, la gestió d'influencers i la resta de camps dintre de la publicitat digital.
Observacions:
L'experiència en els mitjans digitals ha de ser d'un mínim de 6 anys. No és imprescindible que el mateix professional tingui experiència en totes les àrees, però sí que s'haurà de presentar els professionals necessaris per a cobrir-les totes.
Aquest equip ha de ser l'interlocutor directe amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Reus i amb els representants dels organismes autònoms i de les empreses municipals. Sent aquest equip qui coordini altres eventuals especialistes de l'empresa adjudicatària.
L'experiència s'ha d'acreditar mitjançant la declaració responsable (sobre A) i el currículum vitae dels professionals designats, (a aportar amb la corresponent documentació quan es realitzi el requeriment previ a l'adjudicació, al licitador proposat com a adjudicatari), detallant les titulacions acadèmiques, el càrrec que desenvolupa actualment, els anys d'experiència, la/es empresa/es on ha treballat i els clients més rellevants pels que ha treballat/treballa.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya