Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

666/2019 Mantaniment preventiu i correctiu de les instal·lacions tèrmiques (calefacció, aigua calenta sanitària, climatització, energia solar tèrmica, tractaments de legionel·la i gas) dels equipaments municipals.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sabadell
Codi d'expedient:
666/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte d'aquest contracte és fixar les condicions pel servei de manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions tèrmiques dels equipaments municipals enumerats a l'Annex I del Plec de prescripcions tècniques.
El contracte contempla el cost del manteniment preventiu mitjançant les actuacions que es detallen en les condicions particulars, així com el manteniment correctiu que es facturarà d'acord amb els imports que resultin d'aplicar la baixa econòmica al preu de la mà d'obra indicat al PTT i als preus de materials indicats a l'Annex II.
La documentació tècnica del contracte està formada pel Plec de prescripcions tècniques particulars, la relació d'instal·lacions i planning (Annex I) i el llistat de preus unitaris de material (Annex II).
Pressupost de licitació:
1.007.656,48 € sense IVA 1.219.264,34 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Sabadell
Termini de presentació d'ofertes:
15/11/19 23:59 h
Observacions:
Per consultes o petició d'informació sobre el contracte adreceu-vos al telèfon i/o e-mail que consta a l'apartat A del quadre resum, annex I del Plec de clàusules administratives particulars, o bé al que figura a l'apartat 2 de l'Anunci de licitació del contracte (obtenció d'informació).
Consulteu els horaris d'obertura de les oficines de registre de l'Ajuntament de Sabadell a l'adreça: http://www.sabadell.cat/ca/fitxes-repertori?cod=3710

Valor estimat del contracte:
2.216.844,26 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre 2 Acte públic) :
19/11/19 14:00 Dependències d'Espai Públic. c. Pau Claris, 100 (Can Marcet) 08205 Sabadell.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 15/10/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 84.00 - Criteri: Baixa econòmica
Ponderació: 16.00 - Criteri: Disponibilitat de vehicles/taller híbrids o elèctrics assignats de forma continuada al contracte
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50700000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum anual de negocis del licitador referit a l'any del major volum de negoci dels tres últims conclosos.
El volum anual de negocis del licitador ha d'estar, al menys, 1,5 vegades per sobre el valor anual mitjà del contracte. El càlcul del valor mitjà del contracte consisteix en dividir el valor estimat del contracte pel nombre de mesos de durada del contracte i el resultat multiplicat per dotze.
Mínim d'acreditació:
831.316,60 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims tres anys corresponents a igual o similar naturalesa de l'objecte del contracte. L'import anual acumulat en l'any de major execució serà igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana
Mínim d'acreditació:
387.947,75 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya