Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

SERVEI D'ASSITÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU, ESTUDI DE SEGURETAT I SALUT, PROGRAMA DE CONTROL DE QUALITAT, DIRECCIÓ D'OBRA I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT DEL NOU VIAL DE CONNEXIÓ DE SANT QUINTÍ DEL RECINTE DE L'HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU.

Òrgan de contractació:
Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Codi d'expedient:
LICFP 19/80
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
ESMENA EN RELACIÓ A LA VISITA D'OBRA DEL CONTRACTE DE "SERVEI D'ASSITÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU, ESTUDI DE SEGURETAT I SALUT, PROGRAMA DE CONTROL DE QUALITAT, DIRECCIÓ D'OBRA I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT DEL NOU VIAL DE CONNEXIÓ AMB SANT QUINTÍ DEL RECINTE DE L'HOSPITAL D ELA SNATA CREU I SANT PAU". Benvolguts, Un cop publicada la licitació i prèviament a la finalització del termini de presentació de les ofertes, s'ha detectat un error en la redacció de l'anunci de licitació, en concret en l'apartat h), amb el benentès que s'establia la obligatorietat d'una visita a les instal·lacions, el text literal de l'apartat es reprodueix a continuació: "Visita a les instal·lacions: Es realitzarà una visita de caràcter obligatori als espais del servei objecte de la licitació, atès que el coneixement físic dels espais té una gran importància per tal de poder preparar i presentar l'oferta de la licitació. La visita es realitzarà un únic dia per a tots els licitadors el divendres 11/10/2019. Hora i lloc: A les 10:00h a l'entrada principal de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau pel carrer Sant Antoni Maria Claret amb C/Independència (al costat caseta de control de seguretat). Els assistents hauran d'anar identificats amb les dades de l'empresa a la que representa. Al final de la visita es lliurarà el certificat d'assistència que s'haurà d'incloure escanejat en format PDF, obligatòriament dins el sobre número 1". Aquesta visita obligatòria no constava en el Plec de Clàusules Particulars i paral·lelament no es dedueix de la documentació tècnica cap base tècnica que pogués fonamentar que l'assistència presencial a les instal·lacions del Recinte hagués de ser obligatòria o esdevingués indispensable per poder confeccionar una proposta tècnica. Per aquesta raó es procedeix a eliminar aquest apartat de l'anunci de licitació. Atenent a les confusions que s'hagin pogut produir, es decideix prorrogar el termini de presentació de les ofertes de les empreses licitadores, fins al dia 25 d'octubre de 2019 a les 14:00 hores.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei d'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu, estudi de seguretat i salut, programa de control de qualitat, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut del nou vial de connexió amb Sant Quintí del Recinte de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
Pressupost de licitació:
32.725,00 € sense IVA 39.597,25 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
25/10/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
32.725,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya