Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Contractació mixta del servei de manteniment de les cobertes i altres sistemes de drenatge pluvial en els equipaments municipals, així com del subministrament del material necessari per a dur-ne a terme el manteniment

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Girona
Codi d'expedient:
2019035592
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Annex 2 - Dossier d'estudi https://nextcloud.ajgirona.org/index.php/s/GXpAbMakzcwyY9o
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Aquest contracte té per objecte el servei de manteniment de les cobertes i altres sistemes de drenatge pluvial en els equipaments municipals de l'Ajuntament de Girona, així com del subministrament del material necessari per dur-ne a terme el manteniment correctiu. Conté les següents prestacions:

- Manteniment preventiu: Aquest manteniment consistirà principalment en la neteja periòdica de les cobertes, patis o terrasses, i altres sistemes de drenatge pluvial, explicats en detall en el punt 6.1 del Plec de Clàusules Tècniques. Aquest manteniment preventiu es complementarà amb la redacció d'un document tècnic de diagnosi de cadascuna de les cobertes i altres sistemes de drenatge pluvial.

- Manteniment correctiu: Existiran dos tipus diferenciats de manteniment correctiu; les actuacions no programades o urgències i les actuacions programades. Aquestes tipologies de manteniment s'expliquen en detall en el punt 6.2 del Plec de Clàusules Tècniques.
-
Tal com es descriu en el Plec de Clàusules Tècniques, l'objectiu d'aquest servei és:
- Mantenir les instal¿lacions municipals de cobertes, canals, embornals, tant de cobertes com superficials en patis o terrasses, i altres elements de drenatge en condicions de fiabilitat i seguretat de funcionament.
- Evitar desperfectes que es puguin ocasionar per un mal manteniment de les cobertes i els seus elements.
- Mantenir i certificar les diferents mesures de seguretat existents, així com les possibles ampliacions, per tal de donar compliment a les normatives vigents.
- Mantenir i incrementar el nivell de qualitat del servei i satisfacció dels usuaris.
Pressupost de licitació:
525.006,50 € sense IVA 635.257,87 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
23/10/19 23:59 h
Observacions:

Es convoca la visita per l'estudi del cas específic a que fa referència la clàusula 18 i apartat 18.B.2 de l'Annex I del Plec de clàusules administratives particulars, el dia 3 d'octubre de 2019 a les 11:00 h a davant del Monestir de St. Pere de Galligants, carrer Santa Llúcia, 8, CP 17007, Girona.
Valor estimat del contracte:
1.260.015,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre 2 - criteris no avaluables en xifres o percentatges) :
04/11/19 13:00 Sala de Junta de Govern Local
Obertura de pliques (Sobre 3 - criteris avaluables en xifres o percentatges) :
15/11/19 13:00 Sala de Junta de Govern Local
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es pot prorrogar per dues anualitats més d'any en any.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 24/09/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Descompte en els preus unitaris de les partides del Banc BEDEC de l¿ITEC
Ponderació: 25.00 - Criteri: Memòria per a la proposta del servei de manteniment preventiu i correctiu
Ponderació: 15.00 - Criteri: Estudi tècnic d'un cas específic
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45261900
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
- Declaració sobre el volum anual de negocis en l'àmbit d'activitat al que es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres darrers exercicis disponibles en funció de la data de constitució o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències de l'esmentat volum de negocis. El volum anual de negocis de l'empresa en algun dels exercicis acreditats haurà de ser igual o superior a la meitat del pressupost anual del contracte.
- El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit al registre, i en cas contrari per les dipositades al registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica o professional de les empreses haurà de justificar-se tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, la qual cosa haurà d'acreditar-se, mitjançant la següent documentació:

- Serà requisit necessari l'acreditació per part de tercers conforme l'empresa contractista ha signat contractes similars, com a mínim en els últims 3 anys, duent a terme serveis o treballs efectuats, tant de manteniment preventiu com correctiu, de característiques i abast similar al del contracte objecte de licitació, indicant import, data i destinatari, públic o privat. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, o en el cas del sector privat, mitjançant declaració responsable de l'empresari.

- S'haurà d'incorporar com a mínim un certificat d'haver executat serveis de característiques similars al present contracte, pel que fa a l'objecte i a l'import anual d'aquest. També es considerarà correcte si l'import anual es demostra per la suma de diferents contractes amb el corresponent certificat, en una mateixa anualitat, sempre i quan es tractin de serveis similars al present contracte pel que fa a l'objecte.
Observacions:
Alternativament, la segúent classificació:
- Grup O) Serveis de conservació i manteniment de béns immobles
- Subgrup 1. Conservació i manteniment d¿edificis
- Categoria 2

Observacions:
Les empreses licitadores o candidates han de comprometre's a dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals o materials necessaris per a la prestació del subministrament i servei de manteniment de les cobertes en els horaris establerts.
S'exigeix, en concret:
a) Que com a mínim, l'empresa adscrigui per a l'execució del present contracte els següents professionals:
- Un/a arquitecte tècnic encarregat/da de la direcció facultativa de les tasques de manteniment, sense dedicació exclusiva al present.
- Un oficial de primera, fix en aquest contracte, sense dedicació exclusiva.
- Un ajudant, fix en aquest contracte, sense dedicació exclusiva.
Aquest compromís te caràcter d'obligació essencial i el seu incompliment podrà ser objecte de penalització i/o de resolució contractual.
S'haurà d'acompanyar la corresponent declaració responsable sobre aquest extrem i s'inclourà en el Sobre 1 i en cap cas s'hi indicaran els noms i cognoms, ni currículum vitae ni dades personals dels professionals esmentats.

b) Que per a l'execució del contracte, l'adjudicatari haurà de disposar d'un espai destinat a oficines, taller o per l'emmagatzematge de material, en un àmbit no superior a 55 km del municipi de Girona, necessaris per a la realització de les tasques del contracte de forma correcta. Aquest local haurà de tenir un mínim de 80 m² i les xarxes de serveis mínims per a poder-se utilitzar.
Aquest compromís d'adscripció és obligació contractual essencial.
S'haurà d'acompanyar la corresponent declaració de responsable sobre aquest extrem.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya