Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació de la pòlissa d'assegurances de la responsabilitat patrimonial i civil de l'institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció

Òrgan de contractació:
Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció
Codi d'expedient:
CP00054_N-OBERT 1/2019.
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis financers: a) serveis d'assegurances, b) serveis bancaris i d'inversió
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació per part de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, com a prenedor, d'una pòlissa d'assegurances que garanteixi les conseqüències econòmicament derivades de la responsabilitat patrimonial i civil que, segons la normativa legal vigent, correspongui directament, mancomunada, solidària o subsidiària a l'ICAA, per danys corporals i materials i les seves conseqüències directes, així com els perjudicis econòmics purs, no conseqüència de danys materials i/o corporals previs, causats per acció o omissió a terceres persones durant l'exercici de la seva activitat, i la Responsabilitat Civil Professional, inclosa la comptable.
Pressupost de licitació:
50.000,00 € sense IVA 50.000,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
19/10/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
200.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
28/10/19 10:00 Avinguda Paral·lel, 52, 4ª planta
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
66516000
Codi CPA:
65.12.5
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Volum de primes recaptades per l¿empresa licitadora referit a l¿any de major volum de negoci dels darrers tres anys (2016, 2017 i 2018) per a import igual o superior a 300.000¤.
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Comptes anuals del darrer exercici compulsats, en què figuri el balanç de situació i el compte de pèrdues i guanys. No s'admetrà l'entitat que presenti un patrimoni net negatiu.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Article 90.1 a) LCSP: Relació dels principals serveis realitzats d¿igual o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte executats durant els darrers tres anys (2016, 2017 i 2018) que inclogui: import, dates i destinatari, públic o privat. Els serveis o treballs esmentats han d¿estar relacionats amb la temàtica a què fa referència el Plec de Prescripcions Tècniques. L¿import anual que l¿empresa ha d¿acreditar com executat durant l¿any de major execució dels últims tres anys, en treballs d¿igual o similar naturalesa que els de l¿objecte del contracte, és el del valor estimat del contracte.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Per a la participació en la licitació, les entitats han d'estar autoritzades legalment per treballar en el ram de les assegurances per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions del Ministeri d'Economia, Industria i Competitivitat o han d'estar inscrites en el Registre administratiu d'Entitats Asseguradores que gestiona aquesta Direcció General segons les previsions dels articles 20 i 40 de la Llei 20/2015, de 14 de juliol, d'ordenació, supervisió i solvència de les entitats asseguradores. L'acreditació d'aquest requisit de solvència s'ha de fer mitjançant la presentació de la declaración responsable del representant legal de l'entitat aseguradora.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya