Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte mixt per l'execució del contracte de subministrament i serveis per al projecte de senyalització direccional i informativa de dues rutes de natura a l'Anella Verda de Manresa, i de senyalització interpretativa en tres indrets del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, així com l'elaboració d'un díptic digital

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Bages
Codi d'expedient:
CM 2/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució del contracte de subministrament i serveis per al projecte de senyalització direccional i informativa de dues rutes de natura a l'Anella Verda de Manresa, i de senyalització interpretativa en tres indrets del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, així com l'elaboració d'un díptic digital.
Pressupost de licitació:
14.875,00 € sense IVA 17.998,75 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Bages
Termini de presentació d'ofertes:
14/10/19 14:00 h
Observacions:
Al tractar-se d'un contracte que està dividits en 2 lots, els criteris d'adjudicació es troben detallats a la clàusula 13 del PCAP.
Valor estimat del contracte:
14.875,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
16/10/19 09:00
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Mínim: Per un import mínim de igual al valor estimat del contracte per cada lot en algun dels tres (3) últims exercicis.
Observacions:
Mitjà d'acreditació: Comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari hi estigués inscrit; en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel
Registre Mercantil. També es pot acreditar mitjançant certificació bancària i declaració del empresari en què indiqui el volum de negocis global de l'empresa.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la que s'indiqui l'objecte dels treballs, l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests, signada pel representant legal de l'empresa.
Observacions:
Mínim: haver executat 2 treballs de característiques similars a l'objecte del projecte en el curs dels últims tres anys per cada lot, per un import similar o superior al 60% del valor estimat del contracte.

Documentació acreditativa dels treballs/serveis mínims realitzats és la que es detalla a continuació:
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs/serveis o a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració signada pel representant legal de l'empresa licitadora.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya