Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament d'un sonòmetre integrador i analitzador classe 1 per bandes d'1/1 i 1/3 d'octava

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
E0722019000037_
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Contracte menor
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'afegeix el document "Informe de necessitats"
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament d'un sonòmetre integrador i analitzador classe 1 per bandes d'1/1 i 1/3 d'octava, amb les prestacions establertes en l'Informe de necessitats adjunt, apartat D.3 "Característiques tècniques bàsiques de l'equip a subministrar", amb venda conjunta (alienació) del sonòmetre municipal marca Brüel & Kjaer i model 2260.
Pressupost de licitació:
6.000,00 € sense IVA 7.260,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
28 dies
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
14/10/19 12:00 h
Observacions:
1. El pressupost de licitació net del sonòmetre és de 6.900,00 ¤, IVA exclòs (A) i el pressupost de licitació net del sonòmetre municipal objecte d'alienació és de 900,00 ¤ (B), resultant un pressupost de licitació total descomptant el sonòmetre alienat de 6.000,00 ¤, IVA exclòs (A-B).

2. El termini d'execució del contracte s'estableix en quatre (4) setmanes, a comptar des de l'encàrrec al contractista seleccionat del contracte menor de subministrament de referència.

3. La data límit de documentació i informació s'estableix fins al 14.10.2019; fins al 8.10.2019 per acceptació de preguntes i fins al 10.10.2019 per a la publicació de respostes.

4. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit:
- per poder iniciar la tramesa de la documentació, l'eina requerirà a les empreses licitadores que introdueixin una PARAULA CLAU per a cada sobre amb documentació xifrada que formi part de la licitació. Amb aquesta PARAULA CLAU es xifrarà, en el moment de l'enviament de les ofertes, la documentació. Així mateix, el desxifrat dels documents de les ofertes es realitza mitjançant la mateixa PARAULA CLAU, la qual han de custodiar les empreses licitadores. Cal tenir en compte la importància de custodiar correctament aquesta o aquestes CLAUS, ja que només les empreses licitadores la/les tenen (l'eina de SOBRE DIGITAL no guarda, ni recorda, les contrasenyes introduïdes) i són IMPRESCINDIBLES per al DESXIFRAT de les OFERTES i, per tant, per l'accés al seu contingut.
- es podrà demanar a les empreses licitadores que introdueixin la PARAULA CLAU 24 hores després de finalitzat el termini de presentació d'ofertes i, en tot cas, l'han d'introduir dins del termini establert abans de l'obertura del sobre xifrat.
- en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 15 d'octubre de 2019 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura del Sobre Digital (16 d'octubre de 2019, a partir de les 12.00 hores).
Valor estimat del contracte:
6.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 2.00 - Criteri: Ampliació termini garantia
Ponderació: 2.00 - Criteri: Increment valor d'alienació del sonòmetre municipal
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
38434200

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya