Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

Contracte d'obres de rehabilitació de l'antic escorxador de Sallent.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sallent
Codi d'expedient:
153/2019-PSEC
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres de rehabilitació de l'antic escorxador de Sallent, de conformitat amb el projecte tècnic aprovat inicialment per Junta de Govern Local en data 27 d'agost de 2019.

Amb l'objecte del present contracte es pretén dur a terme a la primera fase del projecte global, consistent en el condicionament interior de les dues naus, invertint en els sistemes d'envolvent i d'acabats exteriors, executant un nou paviment i recuperant les façanes originals que conformen els dos edificis.
Pressupost de licitació:
137.583,71 € sense IVA 166.476,28 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sallent
Termini de presentació d'ofertes:
16/10/19 23:59 h
Observacions:
La present licitació s'anuncia a efectes de presentar de proposicions coincidint amb el termini d'exposició pública del projecte tècnic aprovat inicialment en data 27 d'agost de 2019, de manera que, si durant el referit termini es presentessin al·legacions o reclamacions del projecte, el procediment d'adjudicació quedarà suspès fins a la resolució de les mateixes.
Valor estimat del contracte:
137.583,71 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any amb major volum de negoci d'entre els tres últims conclosos, haurà de ser, com a mínim, una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
Observacions:
S'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació de les obres executades en el curs dels últims cinc anys, avalada per certificats de bona execució; aquests certificats indicaran que s'han efectuat obres de característiques similars per un import igual o superior al VEC, així com les dates i el lloc d'execució de les obres i es precisarà si es realitzaren segons les regles per les que es regeix la professió i es portaren normalment a bon terme.

Observacions:
La relació de les obres executades en els darrers cinc anys hauran de ser del mateix grup o subgrup de classificació corresponents a aquest contracte.
Classificació empresarial:
Com a mitjà alternatiu per acreditar la solvència, doncs no és exigible: GRUP: C ¿ SUBGRUP: 2 (ESTRUCTURES DE FÀBRICA O FORMIGÓ) ¿ CATEGORIA: C

Plecs

 

Documentació

 
Certificat acord JGL - Aprovació exp. contractació.pdf
PDF
Anunci de licitació_Escorxador.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les previstes en el PCAP i el Projecte Tècnic.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya