Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de redacció de projecte i direcció facultativa de les obres d'adeqüació dels locals municipals situats a C/Dr. Trueta i C/Santiago Russinyol de Castelldefels

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
28/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Modificació plec de clàusules administratives particulars aprovat per Junta de Govern Local de data 19/09/2019
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de redacció de projecte i direcció facultativa de les obres d'adeqüació dels locals municipals situats a C/Dr. Trueta i C/Santiago Russinyol de Castelldefels
Pressupost de licitació:
61.983,47 € sense IVA 75.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Castelldefels
Termini de presentació d'ofertes:
09/10/19 14:00 h
Observacions:
La duració del present contracte s'estableix en dues fases diferenciades: Redacció de projecte i Direcció Facultativa de les obres.
¿ La duració de la fase de redacció i entrega del projecte executiu per a la reforma dels locals s'estableix en un màxim de 4 mesos a comptar des de la data de formalització del contracte.
¿ La duració prevista de la fase de direcció de les obres quedarà establerta al projecte executiu i estarà vinculada a la duració de l'execució de les obres. En tot cas, s'estima una duració aproximada de 8 mesos, com a màxim, a comptar des de la data de la signatura de l'acta de comprovació del replanteig de les obres.
Valor estimat del contracte:
68.181,82 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
15/10/19 12:30 3ªplanta de l'edifici històric de l'Ajuntament de Castelldefels (Sala de Comissions)
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 40.00 - Criteri: Experiència del personal adscrit
Ponderació: 10.00 - Criteri: Presentació del projecte en sistema BIM
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora en l'eficiència energètica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals vigent que cobreixi els riscos específics de la redacció de projecte i direcció facultativa de les obres objecte del contracte per un import mínim de 300.000 euros
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
2.1 Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la qual se n¿indiqui l¿import, la data i el destinatari, públic o privat. Concretament, s¿haurà d¿acreditar haver realitzat com a mínim un projecte executiu i una direcció facultativa d¿una obra de nova construcció o reforma d¿un edifici o local destinat a sector terciari(*) amb una superfície construïda superior o igual a 500m2 i/o un PEM major o igual a 500.000¤.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Les empreses licitadores han de comprometre's a dedicar o adscriure a l'execució del contracte els
mitjans personals següents:

o El/La Projectista haurà d'estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'arquitecte/a, segons estableix l'apartat a) del punt 2 de l'article 10 de la Llei 38/1999 d'Ordenació de l'Edificació.

o El/La Director/a d'obra haurà d'estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'arquitecte/a, segons estableix l'apartat a) del punt 3 de l'article 12 de la Llei 38/1999 d'Ordenació de l'Edificació.

o El/La Director/a d'Execució d'obra haurà d'estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'arquitecte/a tècnic, segons estableix l'apartat a) del punt 2 de l'article 13 de la Llei 38/1999 d'Ordenació de l'Edificació.

o El/La Director/a d'Execució de les instal·lacions haurà d'estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'enginyer/a o enginyer/a tècnic/a, segons estableixen les normatives sectorials en matèria de Seguretat Industrial aplicables a les instal·lacions objecte del contracte.

o El/La Coordinador/a en matèria de seguretat i salut haurà d'estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'arquitecte, arquitecte tècnic, enginyer/a o enginyer/a tècnic/a segons estableix la disposició addicional quarta de la Llei 38/1999 d'Ordenació de l'Edificació, a més de la formació específica en matèria de prevenció de riscos laborals definida al RD 171/2004 de coordinació d'activitats empresarials.

Plecs

 

Documentació

 
Annexos PCAP.doc
DOC
Certificat_modificacio.pdf
PDF
Certificat_aprovacio.pdf
PDF
anunci_licitacio_28_2019 rect.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Establertes al Plec de Clàusules Adminstratives Particulars
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya