Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Instal·lació solar fotovoltaica de 10,25 kWp per autoconsum a l'Escola Sant Vicenç de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
E0142019000003
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Instal·lació elèctrica
Procediment d'adjudicació:
Contracte menor
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Instal·lació solar fotovoltaica de 10,25 kWp per autoconsum a l'Escola Sant Vicenç de Mollet del Vallès, de conformitat amb el Projecte aprovat per resolució d'Alcaldia de 12 de juny de 2019.
Pressupost de licitació:
22.785,32 € sense IVA 27.570,23 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
28 dies
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
14/10/19 12:00 h
Observacions:
1. El termini d'execució del contracte s'estableix en quatre (4) setmanes, a comptar des de l'acta de comprovació del replanteig de l'obra de referència.

2. La data límit de documentació i informació s'estableix fins al 14.10.2019; fins al 8.10.2019 per acceptació de preguntes i fins al 10.10.2019 per a la publicació de respostes.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit:
- per poder iniciar la tramesa de la documentació, l'eina requerirà a les empreses licitadores que introdueixin una PARAULA CLAU per a cada sobre amb documentació xifrada que formi part de la licitació. Amb aquesta PARAULA CLAU es xifrarà, en el moment de l'enviament de les ofertes, la documentació. Així mateix, el desxifrat dels documents de les ofertes es realitza mitjançant la mateixa PARAULA CLAU, la qual han de custodiar les empreses licitadores. Cal tenir en compte la importància de custodiar correctament aquesta o aquestes CLAUS, ja que només les empreses licitadores la/les tenen (l'eina de SOBRE DIGITAL no guarda, ni recorda, les contrasenyes introduïdes) i són IMPRESCINDIBLES per al DESXIFRAT de les OFERTES i, per tant, per l'accés al seu contingut.
- es podrà demanar a les empreses licitadores que introdueixin la PARAULA CLAU 24 hores després de finalitzat el termini de presentació d'ofertes i, en tot cas, l'han d'introduir dins del termini establert abans de l'obertura del sobre xifrat.
- en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 15 d'octubre de 2019 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura del Sobre Digital (16 d'octubre de 2019, a partir de les 12.00 hores).
Valor estimat del contracte:
22.785,32 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: a) Oferta econòmica
Ponderació: 15.00 - Criteri: b) Augment de la potència instal·lada
Ponderació: 10.00 - Criteri: c) Col·locació de plaques FV educatives al centre educatiu
Ponderació: 15.00 - Criteri: d) Instal·lació d'un sistema de visualització a temps real
Ponderació: 15.00 - Criteri: e) Sistema de monitorització
Ponderació: 10.00 - Criteri: f) Instal·lació d'una estructura d'accés a la instal·lació
Ponderació: 5.00 - Criteri: g) Millora de la solució proposada: estructura de col·locació de les plaques, nombre i orientació
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45310000

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya