Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Contracte per l'execució de les obres continudes en el projecte executiu d'intervenció al camp de futbol municipal fase 1 (Reforma edifici oficines)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Codi d'expedient:
1788/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Acabat d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres contigudes en el projecte executiu d'intervenció al camp de futbol municipal fase 1 (Reforma edifici oficines)
Pressupost de licitació:
141.782,16 € sense IVA 171.556,41 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Fruitós de Bages
Termini de presentació d'ofertes:
14/10/19 23:59 h
Observacions:
IMPORTANT: La memòria explicativa a presentar en el SOBRE 2 no contindrà cap referència al termini d'execució de les obres, el qual haurà de ser indicat única i exclusivament en el SOBRE 3 en el document model Annex 2 "Criteris avaluables mitjançant fórmula/automàtic (oferta econòmica i reducció de termini d'execució)" i la seva documentació adjunta (en aquest cas, el Pla de treball).

D'acord amb allò establert a l'art. 159.4 de la LCSP els licitadors hauran d'estar inscrits en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic o Registre Oficial de la comunitat autònoma corresponent (en el cas de Catalunya, Registre Electrònic d'Empreses Licitadores -RELI- de la Generalitat de Catalunya), en la data final de presentació d'ofertes, sempre que no es vegi limitada la concurrència (segons article 159.4 apartat a).

La memòria tampoc contindrà cap referència a l'import ofert pel licitador. En tots els casos anteriors es tracta d'una informació que forma part del sobre 3. Si s'observa a la documentació presentada qualsevol de les casuístiques anteriorment indicades, serà causa d'exclusió del licitador respecte el procediment.

Valor estimat del contracte:
141.782,16 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Grau de coneixement de les obres a executar
Ponderació: 25.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 50.00 - Criteri: Reducció del termini total de 3 mesos (que s'equiparen a 90 dies naturals) a comptar des de la data de la comprovació del replanteig
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit de la present licitació, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles, per un import mínim de 212.673,24 euros IVA exclòs (Mitjà 1a dels especificats en la clàusula 25 del DCPCAP)
Mínim d'acreditació:
212.673,24 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc darrers anys, avalada per certificats de bona execució i/o actes de recepció, per un import mínim de 212.673,24 ¤ en obres d'edificació de naturalesa similar.

Els certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme; si s'escau, els certificats esmentats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent. (Mitjà 1a dels especificats en el punt B de la clàusula 25 del DCPCAP)
Mínim d'acreditació:
212.673,24 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya