Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Serveis d'auditoria financera dels comptes anuals i la liquidació pressupostaria per a l'Institut d'investigació Biomèdica de Bellvitge, durant els anys 2019, 2020 i 2021

Òrgan de contractació:
Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)
Codi d'expedient:
PCP-3819
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de comptabilitat, auditoria i tenidoria de llibres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei d'auditoria financera dels comptes anuals i la liquidació pressupostaria per a l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, durant els anys 2019, 2020 i 2021, segons característiques tècniques i condicions definides en el Plec de Prescripcions Tècniques.
Pressupost de licitació:
33.000,00 € sense IVA 39.930,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Hospitalet de Llobregat
Termini de presentació d'ofertes:
07/10/19 13:00 h
Valor estimat del contracte:
55.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
S'estableixen dos anys d'eventuals pròrrogues (per períodes anuals successius) a instància de l'IDIBELL. En cas que sigui acordada la pròrroga per part de l'entitat contractant, serà obligatòria pel contractista, d'acord amb el que estableix l'article 29 de la LCSP.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Metodologia de treball
Ponderació: 5.00 - Criteri: Sistema de coordinació
Ponderació: 10.00 - Criteri: Descripció dels dies d'actuacions
Ponderació: 65.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Personal tècnic participant en el contracte
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79212100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis i, si escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a fi del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis. El volum global de negoci anual haurà de ser de com a mínim d'una vegada el valor estimat del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Certificat de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de comptes (ICAC) de trobar-se inscrit en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC), d'acord al que disposa la Llei 22/2015, de 20 de juliol, d'Auditoria de Comptes.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Títols acadèmics i professionals de l'equip auditor responsable de l'execució del contracte. Tot l'equip haurà de tenir com a mínim la titulació de Llicenciats o Grau en Administració i Direcció d'Empreses i/o Dret o qualsevol altre llicenciatura o estudi de grau emès per les Facultats d'Economia i Empresa amb efectes habilitant per a l'exercici de la professió d'Economista.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Serà necessària l'adscripció de personal tècnic dels que es disposi per a l'execució del contracte. En concret, com a mínim, s'haurà d'adscriure:
o Un soci auditor responsable de l'execució del contracte amb experiència en fundacions del sector públic, d'un mínim de 5 anys.
o Una persona cap d'equip amb experiència en fundacions del sector públic, d'un mínim de 3 anys.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs d'igual naturalesa als que són l'objecte del contracte realitzats en els darrers cinc anys que inclogui import, dates i el destinatari dels mateixos.
Degut a la especificitat i especialitat del sector d'investigació biomèdica en l'àmbit del sector públic i amb objecte de garantir un nivell adequat de competència, tal i com es disposa a l'article 90.1.a de la LCSP 9/2017, de 8 de novembre, serà necessari aportar dos declaracions responsables de tenir experiència en auditoria financera de fundacions de l'àmbit de la investigació biomèdica del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació. Aquests certificats hauran d'acumular un import anual, en l'any de major execució, igual o superior al 70% de la anualitat mitja del contracte.
Aquests serveis o treballs s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent de l'entitat del sector pública. A falta del certificats, es podran acreditar mitjançant una declaració de l'empresari aportant els documents obrants en poder de mateix que acreditin la realització de la prestació.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya