Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis d'impartició de formació per a l'obtenció de la targeta professional de la construcció (TPC) en el marc dels projectes integrals amb contractació (Exp. 62/19)

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
62/19
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'adjunta PCAP amb enllaços habilitats
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'impartició de formació per a l'obtenció de la targeta professional de la construcció (TPC) en el marc dels projectes integrals amb contractació
Pressupost de licitació:
22.000,00 € sense IVA 26.620,00 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/01/20 - 31/12/20
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
20/09/19 14:00 h
Observacions:
Finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya
Valor estimat del contracte:
88.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura sobre 2A) :
25/09/19 14:00 Barcelona Activa, C. Llacuna 162, 08018 Barcelona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Termini de les pròrrogues: màxim de tres anualitats addicionals. La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes màxims de dotze mesos. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent. La durada total del contracte incloent les eventuals pròrrogues serà de quatre anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 15.00 - Criteri: Qualificació i experiència més enllà dels requisits de solvència del personal que executi el contracte
Ponderació: 50.00 - Criteri: Judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80500000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 33.000,00¤. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període. En cas de resultar proposada adjudicatària dels dos lots, l'import a acreditar serà el sumatori dels imports indicats.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 22.000,00¤.

El criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i, en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.

D'acord amb la previsió de l'article 90.4 LCSP, les empreses amb una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, no han d'acreditar l'experiència, és a dir, l'import anual executat i declararan la seva solvència tècnica segons els altres criteris de la LCSP.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
El personal encarregat d'executar les prestacions haurà de tenir una titulació mínima de grau superior de formació professional i una experiència mínima de tres anys en tasques relacionades amb l'objecte del contracte.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya