Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Manteniment de les zones verdes del sector 4 i de les zones verdes adjacents al sector 4 del municipi de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/19023
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Manteniment de les zones verdes del sector 4 de Mollet del Vallès, consistent en els treballs descrits en la prescripció 1 del Plec de prescripcions tècniques (PPT), i de les zones verdes adjacents al sector 4, consistent en els treballs auxiliars descrits en la prescripció 1 del PPT. Les zones verdes compreses en el sector 4 es relacionen a l'annex 2 del PPT i les zones verdes adjacents al sector 4 es relacionen a l'annex 3 del PPT.
Pressupost de licitació:
118.452,10 € sense IVA 143.327,04 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
03/10/19 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP, fins al 27.9.2019 per acceptació de preguntes i fins a l'1.10.2019 per a la publicació de respostes; i fins al 3.10.2019 per a obtenció de plecs de clàsuules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 16 i 18 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 4 d'octubre de 2019 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (7 d'octubre de 2019, a partir de les 11.45 hores) especificat a l'anunci de licitació.

3. El contractista haurà de subrogar-se en la contractació del personal a què es refereix la clàusula 34 i l'annex 7 del PCAP.
Valor estimat del contracte:
260.594,63 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar per un (1) any més, sense que la durada total del contracte superi els dos (2) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 03/09/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 15.00 - Criteri: Dotació, planificació i organització dels treballs
Ponderació: 15.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Reforços i serveis extraordinaris
Ponderació: 5.00 - Criteri: Serveis d'emergències i disponibilitat de recursos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77311000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa
Mínim d'acreditació:
390.891,95 €
Observacions:
Presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a. Presentació d'una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels tres últims anys,
Mínim d'acreditació:
91.208,12 €
Observacions:
La prestació dels serveis i treballs s'acreditarà per mitjà de la presentació de certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Experiència professional mínima de 4 anys en treballs de similars característiques del Responsable tècnic del contractista.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Títols acadèmics i professionals del Responsables tècnic del contractista: formació com a mínim d'enginyer tècnic agrícola o grau equivalent.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Opcionalment, es podrà acreditar la solvència mitjançant l'acreditació de la classificació empresarial següent: Grup O, Subgrup 6, categoria B o 2

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya