Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) ESTÀ PROVOCANT QUE ALGUNES PUBLICACIONS DE LA PSCP NO S'ENVIÏN CORRECTAMENT A LA PLACSP. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE LA INCIDÈNCIA ESTIGUI RESOLTA AL LLARG DEL DIA D'AVUI. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP QUE NO S'ESTAN ENVIANT EN AQUESTS MOMENTS ES PUBLICARAN A LA PLACSP TAN AVIAT ESTIGUI RESOLT EL PROBLEMA TÈCNIC.

 

Servei d'assessorament legal i la realització d'accions de sensibilització comunitària del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0228/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte és la contractació del serveis de desenvolupament de l'assessorament legal i la realització d'accions de sensibilització comunitària del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).
Pressupost de licitació:
15.360,00 € sense IVA 18.585,60 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
27/08/19 23:59 h
Observacions:
CONDICIONS ESPECIALS D'EXECUCIÓ: De conformitat amb l'apartat M del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars.
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0.
Valor estimat del contracte:
64.512,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
05/09/19 13:00 SALA POLIVALENT (TERCER PIS) EDIFICI HISENDA MUNICIPAL. CARRER DE SANT LLORENÇ, 25.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte es podrà prorrogar per períodes anuals, fins a tres (3) anualitats més. La durada total del contracte, inclosa les pròrrogues, no podrà excedir els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millor oferta econòmica
Ponderació: 60.00 - Criteri: Memòria tècnica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
85312300
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Per riscos professionals vigent fins a la finalització del termini de presentació d'ofertes, per import no inferior al valor estimat del contracte, així com aportar el compromís vinculant de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.

Aquest requisit s'entendrà complert pels licitadors o licitadores que incloguin en la seva oferta un compromís vinculant de subscripció, en cas de resultar adjudicataris, de l'assegurança exigida. Aquest compromís s'haurà de fer efectiu dins del termini dels deu dies hàbils al que es refereix l'article 150.2 de LCSP (requeriment previ a l'adjudicació).
L'acreditació d'aquest requisit es farà mitjançant certificat emès per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en que procedeixi.
Mínim d'acreditació:
64.512,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
La persona o persones que s'adscriguin a l'execució del servei tinguin la titulació de llicenciatura o Grau en Dret amb accés a l'advocacia i amb col·legiació.

A més d'estar en possessió de la titulació necessària, ha de disposar de formació específica en l'aplicació de la perspectiva de gènere i en violència masclista i experiència demostrable en aquests àmbits. A aquest efecte es considerarà necessari acreditar haver realitzat tasques d'assessorament en matèria de perspectiva de gènere o violència masclista en cadascú dels darrers 3 anys.

Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas acompanyada dels documents que acreditin la realització de la prestació, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya