Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTACIÓ DE LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE DETERMINADES ACTIVITATS FORMATIVES DE LA UNITAT DE DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA (EXP. 2019/1571)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/1571
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació de la prestació dels serveis de determinades activitats formatives de la Unitat de Dinamització Comunitària
Pressupost de licitació:
36.136,04 € sense IVA 36.136,04 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
22/08/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
87.363,25 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C. Criteris objectius) :
03/09/19 08:45
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte preveu la possibilitat de fer dues pròrrogues anuals.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 48.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 12.00 - Criteri: Experiència coordinador
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millor proposta organitzativa (Coherència i viabilitat proposta d'actuació: màx. 10 punts; Metodologia emprada: màx. 10 punts; Sistemàtica emprada per a l'avaluació dels alumnes: màx. 10 punts; Mecanismes de coordinació i informació: màx. 10 punts)
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80400000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit a l'any de major número de negoci dels tres últims conclosos, en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari. Es considera suficient solvència tenir un volum de negoci anual igual o superior a una vegada i mitja l'import mig per anualitat del valor estimat del contracte (24.700¤).

El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents.

Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació d'una declaració responsable en la que manifesti aquesta situació i la documentació de què disposa per verificar per el seu volum anual de negocis (exemple: declaració del volum de negocis de les
declaracions de les rendes corresponents...).
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs anàlegs realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.

S'exigeix que el licitador haurà d'acreditar com a executat (sense incloure impostos) un import igual o superior a 17.290¤, equivalent al 70% del valor estimat anual mig del contracte, en serveis de similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte.

A efectes de determinar la correspondència entre els serveis executats pel licitador i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà a la pertinença al mateix subgrup de classificació i en la resta de casos a la igualtat dels dos primers dígits dels seus respectius CPV.

Els serveis o treballs efectuats s'acrediten mitjançant certificats de bona execució realitzats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

S'acreditaran, com a mínim, tots els certificats suficients corresponents als tres anys inclosos en la relació aportada d'aquests serveis o treballs realitzats, segons l'establert als paràgrafs anteriors, que, entre tots, permeti assolir el mínim de solvència exigit .

Per a les empreses de nova creació (menys de 5 anys d'antiguitat):

Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i del número de directius durant els últims 3 anys, acompanyada de la documentació justificativa corresponent. S'exigeix una plantilla mitjana anual de 4 treballadors.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya