Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Adquisició d'emissores portàtils digitals Tetra i els seus carregadors, per al servei de la Guàrdia Urbana de Reus, connectades a la xarxa RESCAT de la Generalitat de Catalunya.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
BM-0247/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte és el subministrament mitjançant compra de 75 terminals portàtils basat en tecnologia TETRA que puguin operar en la xarxa RESCAT de la Generalitat de Catalunya, amb els seus corresponents 75 carregadors individuals, tots els quals han de ser compatibles amb els equips i accessoris que la Guàrdia Urbana de Reus té actualment, i que es puguin configurar amb una interfície igual a la dels equips que utilitza actualment, en concret Terminals portàtils marca SEPURA model STP9038 amb GPS activat, per tal d'homologar el funcionament del total dels equips policials d'aquest cos, així com el manteniment d'aquests equips durant 4 anys.

És tracte d'un contracte mixt de subministrament i serveis a l'empara de l'article 18 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014 (en endavant, LCSP), al qual se li aplicarà per a la seva adjudicació el règim jurídic dels contractes de subministraments. Al seu torn, i de conformitat amb l'article 122.2 de la LCSP, el règim jurídic aplicable als seus efectes, compliment i extinció, serà el que es detalla en el corresponent plec de clàusules administratives i tècniques particulars.
Pressupost de licitació:
42.544,58 € sense IVA 51.478,94 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
11/06/19 23:59 h
Observacions:
CONDICIONS ESPECIALS D'EXECUCIÓ: De conformitat amb l'apartat M del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars.
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0.
Els licitadors, dins del termini de presentació de les pliques, hauran de trametre al Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni de l'Ajuntament de Reus (adreça: Raval de Robuster, 43, 2n pis 43204 Reus), una mostra de cada un dels elements proveïts programats i operatius a la xarxa RESCAT, els quals s'hauran de lliurar en embatatge tancat identificant a l'exterior el nom del licitador i la referència de la licitació.
Valor estimat del contracte:
42.544,58 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
14/06/19 08:30 Edifici d'Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis Cr St Llorenç,25 43201 REUS
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
09/08/19 13:00 Edifici d'Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis C/Sant Llorenç,25 43201 REUS
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 85.00 - Criteri: Millor oferta econòmica
Ponderació: 4.00 - Criteri: Menor termini de lliurament
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta tècnica dels terminals portàtils
Ponderació: 1.00 - Criteri: Altres millores
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
32237000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
referit a l'any de major número de negoci, dels tres últims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurà de ser igual o superior a 63.816,87 ¤.

El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
63.816,87 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals subministraments realitzats pel licitador en el curs dels tres últims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon a l'objecte del contracte que inclogui imports, dates i destinataris públics o privats dels mateixos, avalats per certificats de bona execució.
Els subministraments efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyat dels documents que acreditin la realització de la prestació. En el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

L'import acumulat d'aquests treballs, en l'any de major execució, haurà de ser igual o superior a 29.781,20 euros.
Mínim d'acreditació:
29.781,20 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya