Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

AV═S DE SUPLANTACIË DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractaciˇ s'han detectat intents de suplantaciˇ de la identitat dels ˛rgans de contractaciˇ. Les empreses adjudicatÓries reben correus fraudulents amb l'objecte de solĚlicitar la constituciˇ de la garantia definitiva i el seu ingrÚs en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'˛rgan de contractaciˇ.

 

AssistŔncia tŔcnica per a la realitzaciˇ de tasques de suport per a l'anÓlisi dels indicadors relacionats amb la mobilitat a l'Ómbit de l'ATM

Ďrgan de contractaciˇ:
Consorci de l'Autoritat del Transport MetropolitÓ (ATM)
Codi d'expedient:
C-30/2019
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificaciˇ urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciŔncia i tecnologia. Serveis d'assaigs i anÓlisis tŔcnics
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
Contractaciˇ per procediment obert del servei d'AssistŔncia tŔcnica per a la realitzaciˇ de tasques de suport per a l'anÓlisi dels indicadors relacionats amb la mobilitat a l'Ómbit de l'ATM
Pressupost de licitaciˇ:
83.039,68 € sense IVA 100.478,01 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 6 mesos
└mbit geogrÓfic:
Catalunya
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
04/09/19 13:00 h
Observacions:
1. Us recordem la necessitat, d'acord amb els requeriments del PCAP, que tots els documents inclosos en qualsevol dels sobres digitals han d'anar signats electr˛nicament per la mateixa persona representant que signa el DEUC o la declaraciˇ en el seu cas.
2. - AixÝ mateix, us recordem Ús motiu d'exclusiˇ automÓtica del licitador: La inclusiˇ de la documentaciˇ valorable mitjanšant l'aplicaciˇ de fˇrmules (apartats O.1 del quadre de caracterÝstiques del PCA) en el sobre o arxiu electr˛nic B, quan es vulneri el secret de les ofertes o el deure de no tenir coneixement del contingut de la documentaciˇ relativa als criteris de valoraciˇ objectiva abans de la relativa als criteris de valoraciˇ subjectiva.
Valor estimat del contracte:
83.039,68 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
20/09/19 12:30 A la seu de l'ATM, al C/Muntaner, 315-321 (08021) Barcelona
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 49.00 - Criteri: Oferta econ˛mica
Ponderaciˇ: 6.00 - Criteri: Utilitzaciˇ d┐un software per a l┐anÓlisi de les dades dels indicadors basat en el n˙vol
Ponderaciˇ: 35.00 - Criteri: Proposta tŔcnica
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Equip humÓ
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71330000
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Acreditar un volum anual de negocis global de l'empresa licitadora referit al millor exercici dins dels darrers tres anys disponibles.
MÝnim d'acreditaciˇ:
100.000,00 €
Observacions:
L'acreditaciˇ es farÓ mitjanšant els seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjanšant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Justificant de l'existŔncia d'una asseguranša de responsabilitat civil per riscos professionals.
MÝnim d'acreditaciˇ:
250.000,00 €
Observacions:
L'acreditaciˇ d'aquest requisit s'ha d'efectuar per mitjÓ de certificat expedit per l'assegurador, en quŔ constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'asseguranša, i mitjanšant el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, en cas que en resulti adjudicatari, de l'asseguranša exigida, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execuciˇ del contracte.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
Una relaciˇ dels principals serveis realitzats durant els darrers 3 anys d'Ómbit similar a la de l'objecte d'aquest contracte per un import superior a 20.000 Ą, indicant el seu import, dates i destinataris p˙blics o privats dels mateixos.
Observacions:
Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjanšant certificats expedits o visats per l'˛rgan competent quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l'empresari.
MitjÓ de solvŔncia:
TŔcnics o unitats tŔcniques
Descripciˇ:
Acreditar que per a l'execuciˇ del contracte es disposa d'un equip tŔcnic coneixedor de l'Ómbit funcional i format, com a mÝnim, per un nombre de components i titulacions que es detallen a l'apartat N del quadre de caracterÝstiques del plec de clÓusules administratives.

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya