Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Recollida, acollida i assistència dels animals de companyia abandonats, perduts o ferits a la via pública, la promoció de la seva adopció i del servei de registre, gestió i control de les colònies de gats de carrer al municipi de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/19017
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Recollida, acollida i assistència dels animals de companyia abandonats, perduts o ferits a la via pública, la promoció de la seva adopció i del servei de registre, gestió i control de les colònies de gats de carrer al municipi de Mollet del Vallès, de conformitat amb el que s'estableix en els Plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques
Pressupost de licitació:
117.109,20 € sense IVA 141.702,13 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
18/09/19 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 17 del PCAP, fins al 12.9.2019 per acceptació de preguntes i fins al 16.9.2019 per a la publicació de respostes; i fins al 18.9.2019 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant l'Ajuntament de Mollet del Vallès.


2. Cal complimentar dos DEUCs, un per cada lot, si us presenteu a ambdós lots, de conformitat amb l'article 140.1.g) de la LCSP.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, reproduïm els paràgrafs del PCAP següents:

- clàusula 17 del PCAP "Termini, lloc i procediment de presentació de les ofertes": ... Per poder iniciar la tramesa de la documentació, l'eina requerirà a les empreses licitadores que introdueixin una PARAULA CLAU per a cada sobre amb documentació xifrada que formi part de la licitació (pel sobre A no es requereix paraula clau, atès que la documentació no està xifrada). Amb aquesta PARAULA CLAU es xifrarà, en el moment de l'enviament de les ofertes, la documentació. Així mateix, el desxifrat dels documents de les ofertes es realitza mitjançant la mateixa PARAULA CLAU, la qual han de custodiar les empreses licitadores. Cal tenir en compte la importància de custodiar correctament aquesta o aquestes CLAUS (poden ser la mateixa per tots els sobres o diferents per cadascun d'ells), ja que només les empreses licitadores la/les tenen (l'eina de SOBRE DIGITAL no guarda, ni recorda, les contrasenyes introduïdes) i són IMPRESCINDIBLES per al DESXIFRAT de les OFERTES i, per tant, per l'accés al seu contingut.

- clàusula 21 del PCAP "Obertura de les proposicions": ... Es podrà demanar a les empreses licitadores que introdueixin la PARAULA CLAU 24 hores després de finalitzat el termini de presentació d'ofertes i, en tot cas, l'han d'introduir dins del termini establert abans de l'obertura del primer sobre xifrat.

En cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12.00 hores del dia 19 de setembre de 2019 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (20 de setembre de 2019, a partir de les 11.45 hores) especificat a l'anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
199.085,64 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar per un (1) any més, sense que la durada total del contracte superi els tres (3) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Lot 1. Proposta tècnica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Lot 1. Proposta econòmica
Ponderació: 2.00 - Criteri: Lot 1. Proposta de l'adopció d'animals
Ponderació: 8.00 - Criteri: Lot 1. Millores ofertades
Ponderació: 40.00 - Criteri: Lot 2. Proposta tècnica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Lot 2. Proposta econòmica
Ponderació: 3.00 - Criteri: Lot 2. Esterilitzacions gats femelles
Ponderació: 3.00 - Criteri: Lot 2. Esterilitzacions gats mascles
Ponderació: 4.00 - Criteri: Lot 2. Més accions formatives
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa (en ambdós casos IVA exclòs) ha de ser almenys d'un mínim de 87.930,80 ¤ per al lot 1, i d'un mínim de 11.612,02 ¤ per al lot 2.
Observacions:
Presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Mitjà d'acreditació comuns a ambdós Lots: Presentació d'una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels tres últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari dels serveis, públic o privat, per un import anual acumulat en l'any de major execució igual o superior a 41.034,37 ¤ per al lot 1 i de 5.418,94 ¤ per al lot 2.
Observacions:
Presentació de certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació.

Les empreses que tinguin una antiguitat inferior a 5 anys no estan obligades a presentar la relació a què es refereix l'apartat anterior. En el seu lloc hauran de presentar una descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures utilitzades per l'empresari per garantir la qualitat i dels mitjans d'estudi i investigació de l'empresa.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Mitjà d'acreditació addicional per al Lot 1: Documentació acreditativa conforme el licitador ha donat en adopció una mitjana mínima de 30 animals de companyia en els darrers tres anys, que inclogui dates, destinataris de les adopcions i certificacions d'adopció acreditatives de les adopcions realitzades visades per l'òrgan competent. Si no es disposa d'aquestes certificacions, el licitador haurà de fer una declaració responsable sobre les adopcions realitzades.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya