Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ DE SERVEIS DE COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ INSTITUCIONAL DEL MUNICIPI DE BEGUR, AIXÍ COM DEL SERVEI DE CONFECCIÓ, EDIFICIÓ, MAQUETACIÓ, IMPRESSIÓ I COORDINACIÓ DE LA DISTRIBUCIÓ DE LA REVISTA MUNICIPAL "ES PEDRÍS LLARG"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Begur
Codi d'expedient:
2019/1682
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de publicitat
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Procedim a eliminar el document " Currículum Silvia Planas"
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és la prestació del servei de comunicació i difusió institucional del municipi de Begur, així com del servei de confecció, edició i maquetació, impressió i coordinació de la distribució de la revista municipal "Es pedrís llarg".
Les prestacions concretes que inclou el contracte resulten de la clàusula primera del PCAP
Pressupost de licitació:
62.600,00 € sense IVA 75.746,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Begur
Termini de presentació d'ofertes:
05/08/19 12:00 h
Observacions:
Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL.
Per poder iniciar la tramesa de la documentació, l'eina requerirà a les empreses licitadores que introdueixin una PARAULA CLAU per a cada sobre amb documentació xifrada que formi part de la licitació (pel sobre A no es requereix paraula clau, atès que la documentació no està xifrada). Amb aquesta PARAULA CLAU es xifrarà, en el moment de l'enviament de les ofertes, la documentació. Així mateix, el desxifrat dels documents de les ofertes es realitza mitjançant la mateixa PARAULA CLAU, la qual han de custodiar les empreses licitadores. Cal tenir en compte la importància de custodiar correctament aquesta o aquestes CLAUS (poden ser la mateixa per tots els sobres o diferents per cadascun d'ells), ja que només les empreses licitadores la/les tenen (l'eina de SOBRE DIGITAL no guarda, ni recorda, les contrasenyes introduïdes) i són IMPRESCINDIBLES per al DESXIFRAT de les OFERTES i, per tant, per l'accés al seu contingut.
Es podrà demanar a les empreses licitadores que introdueixin la PARAULA CLAU 24 hores després de finalitzat el termini de presentació d'ofertes i, en tot cas, l'han d'introduir dins del termini establert abans de l'obertura del primer sobre xifrat.
En cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.
En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 6 d'agost de 2019, els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques, data que s'indicarà oportunament en aquest Perfil de Contractant.
Valor estimat del contracte:
99.534,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
S'admet una pròrroga d'un any
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Criteri ponderable a través d'un judici de valor: memòria tècnica
Ponderació: 65.00 - Criteri: Criteri quantificable automàticament: oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Criteri quantificable automàticament: propostes de millora
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79341000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Contracte que asseguri la indemnització per riscos professionals del licitador, corresponents als serveis que constitueixen la prestació objecte del present Plec, amb un capital mínim assegurat de 100.000,00 ¤ (cent mil euros) o compromís de la seva contractació en cas que resulti adjudicatari.
Mínim d'acreditació:
100.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim (en tant que necessari per a garantir un nivell adequat de competència), els vuit últims anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya