Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Concessió de serveis amb obres per a l'explotació de la dàrsena esportiva del port de Garraf

Òrgan de contractació:
Ports de la Generalitat
Codi d'expedient:
PORT-2020-00001
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Restringit
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concessió de serveis amb obres per a l'explotació de la dàrsena esportiva del port de Garraf
Termini d'execució:
01/08/20 - 01/08/45
Àmbit geogràfic:
Sitges
Termini de presentació d'ofertes:
30/09/19 13:00 h
Observacions:
En aquesta Fase 1 de selecció de participants, les empreses interessades en participar en el procediment restringit i que compleixin els requisits de solvència establerts, han de presentar la sol·licitud i documentació escaient mitjançant presentació telemàtica del SOBRE A a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública (PSCP) de Ports de la Generalitat.
La Mesa de contractació, per delegació de l'òrgan de contractació, un cop comprovada la personalitat i la solvència de les persones sol·licitants, seleccionarà a aquelles que poden passar a la fase següent i convidar a presentar les seves proposicions sempre que hagin obtingut una puntuació superior a cinquanta (50) punts, en base als criteris de selecció establerts.
Valor estimat del contracte:
38.118.856,80 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Relació detallada de les actuacions a realitzar en la dàrsena esportiva
Ponderació: 12.00 - Criteri: Programa d'explotació i funcionament detallat de la dàrsena esportiva
Ponderació: 15.00 - Criteri: El programa de manteniment i conservació de la dàrsena esportiva
Ponderació: 8.00 - Criteri: El Pla de gestió mediambiental integral de la dàrsena esportiva i les millores ambientals
Ponderació: 9.00 - Criteri: Programa d'activitats per al foment de la nàutica esportiva
Ponderació: 6.00 - Criteri: Propostes i mesures per a la millora de la integració del port amb la ciutat
Ponderació: 15.00 - Criteri: Oferta pel cànon d'activitat
Ponderació: 15.00 - Criteri: Proposta de percentatge de reserva d'ús públic tarifat en nombre d'amaradors (%N i) i superfície (% Sup i) (mínim 10 %) en ambdues
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98362000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb l'article 87 de al LCSP, els licitadors han de presentar una declaració relativa al volum anual de negoci de l'empresa licitadora referit a l'any de major volum de negoci dels darrers tres anys per un import igual o superior d'1.524.754 euros.

L'acreditació de la suficiència d'aquest mitjà de solvència s'ha de fer mitjançant l'aportació dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresa està inscrita en aquest registre, i en cas contrari pels dipositats al registre oficial en el qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil han d'acreditar el volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

En el cas que l'empresa licitant sigui de nova creació (constituïda en els tres anys anteriors a l'any de la licitació) l'acreditació de la solvència econòmica, pel que es refereix al volum de facturació podrà ser substituïda per el d'algun dels socis/accionistes de la societat o per la d'un tercer solvent que presti la seva garantia en el sentit de fer-se càrrec de les responsabilitats en que pugui incórrer el licitador. Aquesta garantia es podrà prestar en qualsevol dels instruments admissibles en dret.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Els documents necessaris per acreditar la solvència tècnica per a l'explotació són els enunciats a l'article 90a) i e) de la LCSP. L'empresari ha de presentar:

1- Art. 90 a) Una relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa als que constitueixen l'objecte del contracte executats durant els darrers tres (3) darrers anys, especificant l'explotació de dàrsenes esportives, ports esportius, instal·lacions marítimes i similars. Els serveis s'acreditaran mitjançant certificats expedits per l'òrgan competent.

Igualment, s'acreditarà mitjançant certificats de bona gestió el manteniment preventiu i correctiu realitzat en els últims 3 anys de les instal·lacions gestionades, específicament i si s'escau:
¿ els certificats de legalització i revisió periòdica de baixa tensió
¿ certificat d'inspecció periòdica del sistema contra incendis
¿ permís de connexió a la xarxa de clavegueram i analítiques de seguiment
¿ declaració anual de residus o certificat de correcta gestió de residus especials
¿ certificat de manteniment d'aire condicionat
¿ certificat de revisió d'aparells elevadors
¿ certificat manteniment de maquinària
¿ dipòsits de carburant
¿ controls de legionel·losi

2- Art. 90 e) Indicació de les titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i del personal directiu d'aquest, i en particular, del personal responsable de l'execució del contracte.
Limitació d'empreses candidates:
Nombre mínim:
5
Nombre màxim:
15
Criteris objectius per a la selecció del nombre limitat de candidats:
1- Relació dels principals serveis o treballs similars al de l'objecte del contracte i el programa de manteniment de les instal·lacions, realitzats en els últims tres (3) darrers anys. La puntuació màxima serà de 50 punts.
2- Indicació de l'equip tècnic i directiu assignat o encarregat per a l'execució del contracte amb la titulació corresponent. La puntuació màxima serà de 50 punts.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya