Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

SERVEIS CONSISTENTS EN L'ELABORACIÓ I PUBLICACIÓ DE CONTINGUTS DIGITALS PER AL PORTAL VILADECANS.CAT, CAMPANYES DE COMUNICACIÓ MUNICIPALS I XARXES SOCIALS DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AA/ASG/Contractació/2019/22 (47/2019/CSERV).
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis consistents en l'elaboració i publicació de continguts digitals per al portal Viladecans.cat, campanyes de comunicació municipals i xarxes socials de l'Ajuntament de Viladecans:
-Lot I. Elaboració i publicació de continguts digitals diaris per al portal Viladecans.cat, xarxes socials de l'Ajuntament de Viladecans i altres canals digitals públics i privats amb els quals l'Ajuntament estableixi algun tipus d'acord o col·laboració.
-Lot II. Elaboració d'un o dos vídeos especials mensuals per a campanyes municipals o per a alguns dels esdeveniments importants de la ciutat que determini el Servei de Comunicació Corporativa.
Pressupost de licitació:
366.942,15 € sense IVA 444.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
12/09/19 14:00 h
Observacions:
Garantia Definitiva: 5% de l'import de l'adjudicació de cada lot, pels dos anys de la seva execució (exclòs l'IVA).
Valor estimat del contracte:
880.661,16 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Si, dos anys (1+1).
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: LOT 1:Millor preu ofert pel licitador.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora relativa al nombre d'hores setmanals de contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral destinades a l'execució del contracte.
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millora de l'experiència del personal que executarà els serveis objecte del contracte.
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millores en relació a la formació de les persones que executaran els serveis objecte del contracte.
Ponderació: 19.00 - Criteri: Valoració de la proposta presentada en relació a l'aplicació de les últimes tendències de continguts digitals a partir d'un cas pràctic.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Valoració de la proposta presentada pels licitadors en relació al pla de formació i al pla de treball i organització.
Ponderació: 51.00 - Criteri: LOT 2: Millor preu ofert pel licitador
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora relativa al nombre d'hores setmanals de contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral destinades a l¿execució del contracte.
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millora de l'experiència del personal que executarà els serveis objecte del contracte.
Ponderació: 34.00 - Criteri: Valoració de la proposta de guió i descripció d'una peça audiovisual presentada pels licitadors.
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
LOT 1: El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del lot 1, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
322.809,92 €
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
LOT 2: El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del lot 2, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
7.438,01 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
LOT 1: Haver realitzat serveis o treballs de característiques similars en els darrers tres (3) anys.

L'empresa o entitat licitadora haurà d'acreditar una experiència mínima de tres anys en projectes de continguts online, en el cas del Lot 1.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del lot 1, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
150.644,63 €
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
LOT 2: Haver realitzat serveis o treballs de característiques similars en els darrers tres (3) anys.

L'empresa o entitat licitadora haurà d'acreditar una experiència mínima de tres anys en peces audiovisuals, en el cas del Lot 2.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del lot 2, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
3.471,07 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Disposar de personal i equip professional suficient per a l'execució dels serveis objecte del contracte, que compleixi i acrediti suficientment els següents aspectes:

- Una experiència mínima de l'empresari i del personal de direcció de l'empresa i, en particular, del personal responsable de l'execució del contracte de dos anys en projectes relacionats amb l'objecte del contracte.

- Comptar amb un equip humà suficient per fer front a les tasques objecte del contracte: 5, en el cas del Lot I, i 1 en el cas del Lot II.

- Que el personal assignat a les activitats objecte del Lot I del contracte tingui una formació mínima de llicenciatura o grau en Ciències de la Comunicació, en qualsevol de les seves branques, per al cap de projecte, de llicenciatura o grau de Comunicació Audiovisual en el cas dels tècnics a jornada completa i de Cicle Formatiu de Grau Superior en Realització de Projectes Audiovisuals en el cas del tècnic/a amb dedicació de 16 hores, les tasques dels quals queden descrites als plecs de prescripcions tècniques.

En els casos de substitució per vacances, malaltia, formació, etc, les persones substitutes hauran de disposar d'aquest mateix perfil professional.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya