Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Servei de telecomunicaciones de l'Ajuntament de Reus, Organismes Autònoms i Empreses Municipals

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0120/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de telecomunicació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La present licitació té per objecte la prestació dels serveis de comunicacions de veu fixa en ubicació permanents, de serveis de comunicacions mòbils de veu i dades, i dels serveis de comunicacions de dades i d'accés a Internet.
Pressupost de licitació:
210.335,34 € sense IVA 254.505,76 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
18/07/19 23:59 h
Observacions:
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0.
*En relació als criteris d'adjudicació l'aplicació de la plataforma només permet números enters, per tant es puntualitza que el criteri de 3. Pla de qualitat i 4.Pla d'implantació i pla de no obsolescència la ponderació és de 1,5.
Valor estimat del contracte:
1.009.609,62 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre amb criteris amb judici de valor) :
24/07/19 12:00 Edifici d'Hisenda Municipal, Sala Polivalent, 3er pis Cr Sant Llorenç,25 43201 REUS
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 19/06/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Solució tècnica proposada
Ponderació: 2.00 - Criteri: Pla d'explotació
Ponderació: 1.00 - Criteri: Pla de qualitat
Ponderació: 1.00 - Criteri: Pla d'implantació i pla de no obsolescència
Ponderació: 7.00 - Criteri: Millores
Ponderació: 59.00 - Criteri: Proposta econòmica
Ponderació: 1.00 - Criteri: Ampliacions
Ponderació: 3.00 - Criteri: Injecció de crèdit
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
64200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit a l'any de major número de negoci dels tres últims conclosos, en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.
Mínim d'acreditació:
378.604,00 €
Observacions:
El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de treballs realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyat dels documents que disposi que acreditin la realització de la prestació; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l`òrgan de contractació per l¿autoritat competent.
Observacions:
Es considerarà que disposa de suficient solvència si acredita la bona execució dels serveis objecte del contracte que ofereixi de forma integrada telefonia fixe, mòbil, dades i accés internet per almenys 3 subjectes públics o privats amb un import anual igual o superior 210.335,34¤+IVA en cadascuna de les últimes 3 anualitats i per a cadascun dels destinataris del servei.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Que l'equip d'implantació del projecte estarà format per:
1 Responsable del servei. Tècnic amb experiència de més de 3 anys en tasques de direcció, coordinació, seguiment i control de serveis de telecomunicacions, realitzats en el decurs dels darrers 5 anys.
1 Referent tècnic amb llicenciatura o enginyeria superior o grau universitari en telecomunicacions amb experiència de més de 2 anys en tasques de suport i seguiment de serveis de telecomunicacions, realitzats en el decurs dels darrers 5 anys.
Mínim 1 tècnic amb cicle formatiu de grau superior de la família d'Informàtica i comunicacions o superior amb experiència de més d'1 any en tasques de suport i seguiment de serveis de telecomunicacions.
Observacions:
L'acreditació de la formació es farà per mitja de títol oficial o certificat corresponent, mentre que l'experiència s'acreditarà mitjançant currículum signat en què haurà de constar relació de feines relacionades directament amb les tasques esmentades sense indicar les dades personals dels tècnics d'acord a la LOPD.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya