Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de neteja de les diverses dependències del Consell Català de l'Esport

Òrgan de contractació:
Consell Català de l'Esport
Codi d'expedient:
CCE-2019-00005
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de neteja d'edificis i serveis d'administració de béns arrels
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació 1: Representació Territorial de l'Esport a Tarragona
Prestació 2: Museu i Centre d'Estudis Dr. Melcior Colet
Prestació 3: Edifici docent
Prestació 4: Edifici poliesportiu i espais exteriors
Prestació 5: Edifici administratiu
Prestació 6: Residència Joaquim Blume
Prestació 7: Locals d'oficines a Lleida
Pressupost de licitació:
980.400,00 € sense IVA 1.186.284,00 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/05/19 - 30/04/21
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
19/08/19 11:00 h
Observacions:
Termini de durada del contracte: El contracte s'iniciarà des de de l'1 de maig de 2019 o des de signatura del contracte i finalitzarà el 30 d'abril de 2021, d'acord amb el Plec de prescripcions tècniques.

Visita prèvia instal.lacions: 22 de juliol de 2019 a les 10 h (Consell Català de l'Esport - Edifici Administratiu - Av. Països Catalans, 40-48 08950 Esplugues de Llobregat).
Previsió durada visita de 10 a 11:30h.
Cal enviar correu confirmant assistència a dflaviae@gencat.cat i gmaresma@gencat.cat

INFORMACIÓ DEL PERSONAL A SUBROGAR
D'acord amb l'article 130 LCSP es facilitarà la informació sobre la condicions de subrogació dels contractes dels treballadors als quals afecti la subrogació per ermtre una avaluació exacta dels costos laborals que implica aquesta mesura i es fa constar que aquesta informació es facilita d'acord amb l'article esmentat. L'empresa que estigui efectuant la prestació objecte del contracte que s'ha d'adjudicar i que tingui la condició d'ocupadora dels treballadors afectats està obligada a proporcionar la informació referida a l'òrgan de contractació, a requeriment d'aquest. Com a part d'aquesta informació, en tot cas s'han d'aportar les llistes del personal objecte de subrogació, i s'ha d'indicar: "El conveni col·lectiu aplicable i els detalls de categoria, tipus de contracte, jornada, data d'antiguitat, venciment del contracte, salari brut anual de cada treballador, així com tots els pactes en vigor aplicables als treballadors als quals afecti la subrogació" L'Administració ha de comunicar al nou empresari la informació que li hagi facilitat l'anterior contractista. L'empresa que ha de proporcionar la informació és Multianau SL. S'adjunta com docuement específic la informació en relació amb l'article 130 LCSP.
Valor estimat del contracte:
2.941.200,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de pròrroga: SI . El contracte serà prorrogable per 36 mesos. Des de l'1 de maig de 2021 fins al 30 d'abril de 2024, d'acord amb el Plec de clàusules administratives particulars i Plec de prescripcions tècniques.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 17/07/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 16.00 - Criteri: SOBRE B: CRITERI D'ADJUDICACIÓ NÚM. 1 MILLORES ORGANITZATIVES I SEGUIMENTDEL SERVEI COM A LA SEVA EXECUCIÓ MATERIAL ( dos subapartats fins a 8 punts cadascun)
Ponderació: 8.00 - Criteri: SOBRE B: Apartat 1 criteri 1 Implantació de mesures de millora de la planificació, organització,execució material i seguiment del servei que representin un augment de laqualitat del servei.
Ponderació: 8.00 - Criteri: SOBRE B: Apartat 2 criteri 1 Per a les propostes de millora que aportin un major grau de respecteal medi ambient i/o estalvi energètic
Ponderació: 6.00 - Criteri: SOBRE B: CRITERI D'ADJUDICACIÓ NÚM. 2 REALITZACIÓ DE NETEJES TÈCNIQUES
Ponderació: 6.00 - Criteri: SOBRE B: CRITERI D'ADJUDICACIÓ NÚM. 3 RECURSOS HUMANS FORMACIÓ (tres subapartat fins a 2 puts cadascun d'ells)
Ponderació: 2.00 - Criteri: SOBRE B: Apartat 1 criteri 3 La utilització de productes de neteja, equips, maquinària, i altresmitjans auxiliars que millorar la prestació del servei
Ponderació: 2.00 - Criteri: SOBRE B: Apartat 2 criteri 3 La gestió de residus
Ponderació: 2.00 - Criteri: SOBRE B: Apartat 3 criteri 3 La salut, prevenció de riscos laborals, protecció del medi ambient
Ponderació: 6.00 - Criteri: SOBRE B: CRITERI D'ADJUDICACIÓ NÚM. 4 CRITERI D¿ADJUDICACIÓ NÚM. 4: RECURSOS MATERIALS: MAQUINÀRIA
Ponderació: 6.00 - Criteri: SOBRE B: CRITERI D'ADJUDICACIÓ NÚM. 5 CONTROL DE QUALITAT
Ponderació: 60.00 - Criteri: SOBRE C: CRITERI D'ADJUDICACIÓ NÚM. 1 PROPOSTA ECONÒMICA
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
90911200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Articles 87.1 a) solvència econòmica i financera:
Solvència econòmica: Xifra anual de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, en relació al millor exercici dins dels tres darrers anys disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats empresarials, per un import igual o superior a 1,5 vegades el VEC. És a dir, 4.411.800,00 ¤.
Observacions:
Un import igual o superior a 1,5 vegades el VEC. És a dir, 4.411.800,00 ¤.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Article 90.1 a) de la LCSP solvència tècnica en els contractes de servei:
Serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que
constitueixen l'objecte del contracte e el curs de, com a màxim els tres últims anys. L'import anual dels serveis o treballs d'igual o similar naturalesa realitzats durant l'anualitat de major execució del període de tres anys esmentat serà del 70% VEC, com a mínim, el pressupost de licitació, IVA exclòs, d'aquesta contractació. És a dir, 2.058.840,00¤.
Observacions:
Durant l'anualitat de major execució del període de tres anys esmentat serà del 70% VEC, com a mínim, el pressupost de licitació, IVA exclòs, d'aquesta contractació. És a dir, 2.058.840,00¤.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Article 90.1 i) de la LCSP solvència tècnica en els contractes de servei:
Indicació de la part del contracte que l'empresari té eventualment el propòsits de subcontractar. Si s'admet la subcontractació en en le netejes tècniques i en la gestió de residus en un 10%. S'ha d'indicar el seu import, i el nom o el perfil empresarial, definit per referència a les condicions de solvència professional o tècnica dels subcontractistes als qual s'hagi d'encarregar la realització.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Classificació anterior al RD 773/2015: Grup U, Subgrup 1, Categoria: D
Classificació segons RD 773/2015: Grup U, Subgrup 1, Categoria: 5
Observacions:
Pels contractes de serveis el termini de presentació d'ofertes dels quals acabi abans del dia 1 de gener de 2020 les classificacions tenen efecte, com a mitjà alternatiu d'acreditació de solvència, tant si van ser atorgades en els termes establerts pel Reial decret 773/2015, com si ho van ser amb anterioritat a la seva entrada en vigor.
La presentació del certificat de classificació empresarial substitueix la presentació de la solvència esmentada anteriorment.
Criteris objectius per a la selecció del nombre limitat de candidats:
No procedeix
Identificació d'àmbits de negociació:
No procedeix

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya