Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU DE REFORMA I AMPLIACIÓ DEL MONESTIR, PER TAL D'UBICAR-HI EL FUTUR MUSEU CARMEN THYSSEN

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2019/033
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Annex III DEUC
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concurs de projectes en dues fases, restringit a 5 concursants, subjecte a regulació harmonitzada, amb intervenció de jurat, per seleccionar una proposta que servirà de base per a la redacció del projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del Monestir, del projecte museogràfic i del projecte d'urbanització de l'entorn, per tal d'ubicar-hi el futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols; així com els treballs de direcció de les obres durant l'execució de les mateixes.
Pressupost de licitació:
278.293,39 € sense IVA 336.735,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
15/07/19 23:59 h
Observacions:
El valor estimat del contracte (VEC) és de 296.293,39 ¤, calculant el preu de licitació del contracte (278.293,39 ¤), més les primes de participació (15.000,00 ¤) i els honoraris del jurat (3.000,00 ¤).

El pressupost de licitació del contracte es desglossa en: redacció de projecte 184.793,39 ¤ i direcció d'obra 93.500,00 ¤

Les fases i durada del contracte es troben definides en el plec de clàusules administratives i en les prescripcions tècniques. En l'apartat "Durada del contracte" s'ha indicat un any tot i que no es pot establir la durada real del contracte, en estar condicionada la mateixa, a banda de l'adjudicació de la redacció del projecte, a l'adjudicació del contracte de direcció de les obres.
Valor estimat del contracte:
296.293,39 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Fase 1. Experiència professional de l'arquitecte redactor
Ponderació: 20.00 - Criteri: Fase 1. Experiència professional dels tècnics col·laboradors
Ponderació: 100.00 - Criteri: Fase 2. Proposta arquitectònica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Serà requisit mínim per poder participar en el procediment, acreditar que el volum de negoci referit al millor exercici dels últims tres anys disponibles, hagi estat superior a 150.000,00 euros (IVA no inclòs).
Observacions:
La solvència econòmica i financera s'acreditarà mitjançant la presentació dels comptes aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (o registre oficial corresponent o, en cas d'empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil, llibres inventaris i comptes anuals legalitzats).
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança per riscos professionals, vigent fins el termini de presentació d'ofertes, per un import mínim de 600.000 euros per sinistre i 150.000 euros per víctima.
Observacions:
Caldrà aportar el compromís de la seva renovació que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tot el contracte i el termini de garantia. L'acreditació s'efectuarà mitjançant el certificat emès per la companyia asseguradora, en el que constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, si s'escau, per garantir l'establert en aquesta clàusula.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els participants hauran d'haver realitzat, en el termini de 15 anys, un projecte arquitectònic de reforma, ampliació o nova construcció, d'un edifici destinat a museu o centre cultural, expositiu o de lleure, amb un pressupost mínim de les obres de 1.000.000 euros de PEM, així com un projecte museogràfic o d'exposició en l'àmbit cultural i/o del lleure, amb un PEM mínim de 200.000 euros.
Observacions:
L'esmentada solvència s'haurà de demostrar mitjançant certificats que així ho acreditin.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Els equips participants hauran d'estar integrats, com a mínim, pels professionals següents:
a) Tècnic redactor: arquitecte superior especialista en la redacció de projectes de grans equipaments culturals i en la gestió d'equips.
b) Tècnic director de les obres: arquitecte superior especialista en la direcció d'obra de grans equipaments culturals.
c) Tècnics col·laboradors:
1. Un titulat especialista en càlcul d'estructures per a la redacció del projecte: arquitecte superior o Enginyer de camins, canals i ports.
2. Un titulat especialista en disseny i càlcul d'instal·lacions (especialment de climatització) per a la redacció dels projectes i la direcció de les obres:
arquitecte superior o enginyer industrial.
3. Un especialista en amidaments, pressupostos i control de costos en la construcció d'equipaments públics, tant per la redacció dels projectes com per la direcció de les obres: arquitecte tècnic o amb titulació equivalent.
4. Un tècnic especialista en manteniment de grans equipaments, especialment durant la redacció dels projectes i en la redacció del llibre de l'edifici.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya