Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

26.01.2021 US COMUNIQUEM QUE EL DISSABTE 30/01/2021, DES DE LES 00:00H A LES 08:00H HI HA PROGRAMADA UNA ACTUACIÓ TÈCNICA AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE AFECTARÀ, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA i LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA AIXÍ COM AL CORREU DEL SERVEI DE SUBSCRIPCIONS A LES NOVETATS DIÀRIES DE LES PUBLICACIONS DEL DIA 29/1/2021 QUE S'ENVIARAN AMB POSTERIORITAT.

 

CONTRACTE PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU DE REFORMA I AMPLIACIÓ DEL MONESTIR, PER TAL D'UBICAR-HI EL FUTUR MUSEU CARMEN THYSSEN

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2019/033
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació de l'Avantprojecte de reforma i ampliació del Monestir de Sant Feliu de Guíxols
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concurs de projectes en dues fases, restringit a 5 concursants, subjecte a regulació harmonitzada, amb intervenció de jurat, per seleccionar una proposta que servirà de base per a la redacció del projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del Monestir, del projecte museogràfic i del projecte d'urbanització de l'entorn, per tal d'ubicar-hi el futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols; així com els treballs de direcció de les obres durant l'execució de les mateixes.
Pressupost de licitació:
278.293,39 € sense IVA 336.735,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
30/07/19 23:59 h
Observacions:
El valor estimat del contracte (VEC) és de 296.293,39 ¤, calculant el preu de licitació del contracte (278.293,39 ¤), més les primes de participació (15.000,00 ¤) i els honoraris del jurat (3.000,00 ¤).

El pressupost de licitació del contracte es desglossa en: redacció de projecte 184.793,39 ¤ i direcció d'obra 93.500,00 ¤

Les fases i durada del contracte es troben definides en el plec de clàusules administratives i en les prescripcions tècniques. En l'apartat "Durada del contracte" s'ha indicat un any tot i que no es pot establir la durada real del contracte, en estar condicionada la mateixa, a banda de l'adjudicació de la redacció del projecte, a l'adjudicació del contracte de direcció de les obres.
Valor estimat del contracte:
296.293,39 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 18/06/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Fase 1. Experiència professional de l'arquitecte redactor
Ponderació: 20.00 - Criteri: Fase 1. Experiència professional dels tècnics col·laboradors
Ponderació: 100.00 - Criteri: Fase 2. Proposta arquitectònica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Serà requisit mínim per poder participar en el procediment, acreditar que el volum de negoci referit al millor exercici dels últims tres anys disponibles, hagi estat superior a 150.000,00 euros (IVA no inclòs).
Observacions:
La solvència econòmica i financera s'acreditarà mitjançant la presentació dels comptes aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (o registre oficial corresponent o, en cas d'empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil, llibres inventaris i comptes anuals legalitzats).
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança per riscos professionals, vigent fins el termini de presentació d'ofertes, per un import mínim de 600.000 euros per sinistre i 150.000 euros per víctima.
Observacions:
Caldrà aportar el compromís de la seva renovació que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tot el contracte i el termini de garantia. L'acreditació s'efectuarà mitjançant el certificat emès per la companyia asseguradora, en el que constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, si s'escau, per garantir l'establert en aquesta clàusula.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els participants hauran d'haver realitzat, en el termini de 15 anys, un projecte arquitectònic de reforma, ampliació o nova construcció, d'un edifici destinat a museu o centre cultural, expositiu o de lleure, amb un pressupost mínim de les obres de 1.000.000 euros de PEM, així com un projecte museogràfic o d'exposició en l'àmbit cultural i/o del lleure, amb un PEM mínim de 200.000 euros.
Observacions:
L'esmentada solvència s'haurà de demostrar mitjançant certificats que així ho acreditin.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Els equips participants hauran d'estar integrats, com a mínim, pels professionals següents:
a) Tècnic redactor: arquitecte superior especialista en la redacció de projectes de grans equipaments culturals i en la gestió d'equips.
b) Tècnic director de les obres: arquitecte superior especialista en la direcció d'obra de grans equipaments culturals.
c) Tècnics col·laboradors:
1. Un titulat especialista en càlcul d'estructures per a la redacció del projecte: arquitecte superior o Enginyer de camins, canals i ports.
2. Un titulat especialista en disseny i càlcul d'instal·lacions (especialment de climatització) per a la redacció dels projectes i la direcció de les obres:
arquitecte superior o enginyer industrial.
3. Un especialista en amidaments, pressupostos i control de costos en la construcció d'equipaments públics, tant per la redacció dels projectes com per la direcció de les obres: arquitecte tècnic o amb titulació equivalent.
4. Un tècnic especialista en manteniment de grans equipaments, especialment durant la redacció dels projectes i en la redacció del llibre de l'edifici.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya