Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei municipal d'estacionament de vehicles a la via pública de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COGS/18002
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte de concessió de serveis és la gestió i explotació del servei municipal d'estacionament limitat de vehicles a la via pública de Mollet del Vallès
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
29/07/19 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 16 del PCAP, fins al 22.7.2019 per acceptació de preguntes i fins al 26.7.2019 per a la publicació de respostes; i fins al 29.7.2019 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 16 i 18 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 30 de juliol de 2019 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (31 de juliol de 2019, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.

3. Com a contraprestació d'aquesta concessió administrativa l'empresa concessionària ha de satisfer un cànon mensual de 66,00 euros per plaça, que multiplicat per les 463 places previstes i els 12 mesos, dóna un total de 366.696,00 euros anuals, de conformitat amb la clàusula 7.2 del PCAP, cosa que serà millorable a l'alça, de conformitat amb el criteri de valoració 1.1 establert en la clàusula 21 del PCAP, mitjançant presentació d'oferta econòmica de conformitat amb l'annex 5 del PCAP i acompanyant del Pla de l'estudi econòmic i financer que demostri la viabilitat del cànon ofert, de conformitat amb la clàusula 17, sobre C, del PCAP.

4. El contractista haurà de subrogar-se en les relacions laborals del personal de l'actual concessionari adscrit a la prestació del servei, de conformitat amb l'establert en la clàusula 35.o) del PCAP i l'annex 3 del PPT.

5. Resta condicionada l'eficàcia de l'aprovació del PCAP i del PPT i de la convocatòria de licitació del contracte a l'aprovació definitiva de l'Estudi de viabilitat economicofinancera, de conformitat amb el punt 5 del Decret d'alcaldia de 12 de juny de 2019.
Valor estimat del contracte:
2.514.638,14 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Cànon d'explotació:
66,00 €
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar per dos (2) anys més, d'any en any, sense que la durada total del contracte superi els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: 1.1 Oferta econòmica
Ponderació: 5.00 - Criteri: 1.2 Vehicles elèctrics
Ponderació: 14.00 - Criteri: 2.1 Organització i gestió del servei
Ponderació: 9.00 - Criteri: 2.2 Solució tècnica
Ponderació: 3.00 - Criteri: 2.3 Pla de manteniment dels béns adscrits al servei
Ponderació: 2.00 - Criteri: 2.4 Millores
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
63712400
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa (en ambdós casos IVA exclòs) ha de ser almenys d'un mínim de 555.000,00 ¤. En qualsevol cas, la xifra de negocis global ha de referir-se a l'àmbit dels serveis d'estacionament limitat de vehicles a la via pública.
Mínim d'acreditació:
555.000,00 €
Observacions:
Presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels tres últims anys i per import de 555.000,00 ¤, IVA exclòs, corresponent a l'anualitat de major execució, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari dels serveis, públic o privat.
Mínim d'acreditació:
555.000,00 €
Observacions:
Presentació de certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació. Si s'escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya