Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN LA CONNEXIÓ AMB EL CORREU CORPORATIU DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT L'ENVIAMENT DE CORREUS DES DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA

 

Exp. 03/2019-SU-PO: Contractació del subministrament, instal·lació, posada en funcionament i manteniment de dos equipaments criogènics en nitrogen en fase de vapor d'alta eficiència: tancs d'acer inoxidable, per a la Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques.

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques
Codi d'expedient:
03/2019-SU-PO
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament, instal·lació, posada en funcionament i manteniment preventiu de dos equipaments criogènics d'alta eficiència: tancs d'acer inoxidable, especialment dissenyats per a l'emmagatzematge de nitrogen en fase de vapor de mostres biològiques pel servei de criopreservació, per a la Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques, d'acord amb l'establert al Plec de prescripcions tècniques de la licitació.
Pressupost de licitació:
74.002,00 € sense IVA 89.542,42 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
11/07/19 11:00 h
Observacions:
Els licitadors sol·licitaran l'assistència a una visita obligatòria dins dels 5 dies naturals següents a la publicació de la licitació al perfil, enviant un correu electrònic a la següent adreça: contractacio@parcdesalutmar.cat indicant nom de l'empresa (raó social), persona de contacte i persona que assistirà a la visita en cas que no sigui la mateixa persona de contacte, adreça de correu electrònic i telèfon.

Aquesta visita obligatòria es programa amb la finalitat de visitar les instal·lacions i per aportar un rack de mostra segon s'indica al PPT.

Aquest tràmit de sol·licitud és condició imprescindible per assistir a la visita, en aquest sentit, els licitadors hauran d'aportar còpia de l'e-mail de confirmació enviat per la Fundació IMIM.

Finalitzat aquest període de 5 dies naturals següents a la publicació de la licitació, la Fundació IMIM convocarà a tots els sol·licitants mitjançant correu electrònic, indicant el dia de la visita i l'horari previst.

Al final de la visita es lliurarà el certificat d'assistència que s'haurà d'incloure, obligatòriament, a l'oferta presentada, dins el sobre número 1.
Valor estimat del contracte:
76.002,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre 2) :
17/07/19 09:30 Auditori de l'Edifici França (Passeig Circumval·lació, núm. 8 08003 Barcelona).
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de pròrroga d'1 any addicional de manteniment preventiu.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 100.00 - Criteri: avaluables mitjançant fòrmules automàtiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
44613200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis i, si escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a la fi del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis. El volum global de negoci anual haurà de ser de com a mínim un import igual o superior al valor estimat del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals subministraments així com de serveis de manteniment d'igual o similar naturalesa als que són objecte del contracte realitzats en els darrers tres anys que inclogui descripció del subministrament o servei realitzat, import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Aquests subministraments o treballs s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent si el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. A falta del certificats, es podran acreditar mitjançant una declaració de l'empresari.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya