Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

CONTRACTACIÓ DEL SERVEI BANCARI DE COBRAMENT MITJANÇANT TARGETES DE CRÈDIT O DE DÈBIT PER VIA TELEMÀTICA A TRAVÉS DE PASSAREL.LA DE PAGAMENT O PER TERMINALS PUNTS DE VENDA DISPONIBLES A LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Girona
Codi d'expedient:
2019019811
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Privat d'Administració Pública
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El contracte té per objecte la selecció d'una entitat financera per a la prestació del servei auxiliar de cobrament de tributs i altres ingressos de dret públic, tan en període voluntari com executiu, gestionats per l'Ajuntament de Girona, mitjançant targetes de crèdit o de dèbit de qualsevol entitat financera, per via telemàtica, a través de passarel·la de pagament, portal web o terminals punts de venda presencials (datàfons) disponibles a les oficines municipals.

En cap cas, l'adjudicació dels serveis per al cobrament de tributs i altres ingressos de dret públic atribuirà el caràcter d'òrgan de recaptació a les entitats prestadores del servei.

El servei consisteix en gestionar els ingressos abonats, en concepte de tributs de venciment periòdic i notificació col·lectiva, tributs de pagament únic, autoliquidacions, liquidacions, multes o cartes de pagament, abonats mitjançant targeta de crèdit o de dèbit de qualsevol entitat financera que s'efectuïn a través de qualsevol dels canals següents:

1. En línia a través de la passarel·la pagament de l'entitat adjudicatària.
2. En línia a través del portal web de l'entitat adjudicatària accessible amb enllaç des de la web de l'Ajuntament.
3. Terminals punts de venda presencials (datàfons) disponibles a les oficines municipals.
Pressupost de licitació:
72.000,00 € sense IVA 72.000,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
17/06/19 14:00 h
Observacions:
El contracte es tipifica com a contracte privat de serveis, d'acord amb el previst a l'article 26.1.a) de la LCSP.

Habilitació empresarial:
Per poder participar en aquesta licitació, les empreses han de ser entitats autoritzades pel Banc d'Espanya o per l'autoritat de la comunitat autònoma que correspongui, i han de constar en el Registre oficial d'entitats de credit del Banc d'Espanya en els apartats de bancs, caixes d'estalvis o cooperatives de crèdit.
Valor estimat del contracte:
172.800,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre 2 en acte públic.) :
01/07/19 13:00 Sala de Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Girona.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 45.00 - Criteri: Preu ofert
Ponderació: 6.00 - Criteri: Admissió de mitjans de pagament, sense cost
Ponderació: 5.00 - Criteri: Liquidació diària de cobraments i traspàs diari del compte restringit al compte operatiu dels documents Q60
Ponderació: 5.00 - Criteri: Proposta de millora de retribució dels comptes restringits vinculats a la prestació dels serveis retribuïts que es regulen en aquest plec
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
66110000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Declaració sobre el volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit d'activitat al que es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres darrers exercicis disponibles en funció de la data de constitució o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències de l'esmentat volum de negocis. El volum anual de negocis de l'empresa en algun dels exercicis acreditats haurà de ser igual o superior a una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estés inscrit al registre, i en cas contrari per les dipositades al registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Amb una relació dels principals serveis o treballs realitzats, de naturalesa igual o similar als que constitueixen l¿objecte del contracte, efectuats durant els últims tres anys, amb indicació del seu import, dates i destinatari, públic o privat dels mateixos. Els serveis efectuats s¿acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari. En el seu cas aquests certificats seran comunicats directament a l¿òrgan de contractació per l'autoritat competent. En qualsevol cas, caldrà presentar una certificació de bona execució en el que s¿acrediti haver executat un servei de característiques similars o iguals a la naturalesa dels que constitueixen l¿objecte del contracte, l'import anual acumulat dels quals en l¿any de més volum d'execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte.

D'acord amb la previsió de l'article 90.4 de la LCSP, quan el contractista sigui una empresa de nova creació (entenent per tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys) per l¿acreditació de la solvència tècnica no se l'hi exigirà el previst al paràgraf anterior.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya