Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/2VTEmjS

 

Expedient 661/2019 Contracte per al subministrament i instal·lació de jocs infantils durant l'any 2019 a diverses zones del municipi de Salou

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Salou
Codi d'expedient:
661/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Correcció d'errades detectades: - La durada del contracte serà de 10 setmanes per a cada lot. - Sí es permet la divisió en lots, concretament en 5.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Comprèn les prestacions que es defineixen i descriuen en el plec de clàusules administratives particulars (PCAP) i en el plec de prescripcions tècniques (PPT), segons el lot de què es tracti.
Pressupost de licitació:
235.537,20 € sense IVA 285.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos 10 dies
Àmbit geogràfic:
Salou
Termini de presentació d'ofertes:
13/06/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
235.537,20 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre 3) :
28/06/19 09:15 Sala de reunions de la 1a planta de l'Ajuntament de Salou (Passeig del 30 d'Octubre, 4)
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 14/05/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Disseny, combinació de jocs i colors, varietat, versatilitat, vistositat, novetat,integració dels jocs en l¿entorn, capacitat lúdica i adaptabilitat a nens ambdiscapacitat
Ponderació: 40.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 30.00 - Criteri: Qualitat dels materials i el seu tractament i acabats, facilitat demanteniment amb la incorporació de característiques antivandàliques i deseguretat
S'accepten variants:
Elements i condicions de les variants:
S'autoritza la presentació de fins a un màxim de dos ofertes per empresa: una identificada com a oferta bàsica, s'ajustarà a la composició de jocs suggerida per a cadascun del lots pels Serveis Tècnics Municipals en el plec de prescripcions tècniques; una altra, identificada com a oferta variant, contindrà una altra opció de jocs diferenciada de la bàsica quant a varietat i combinació, tenint en compte les condicions, requisits i característiques previstes en la clàusula 06 del PPT.
Codi CPV:
37535210
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Mitjans d'acreditació:
- Certificació, nota simple o informació anàleg expedida pel Registre Mercantil u oficial que correspongui i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i es trobin dipositades; si l'últim exercici és trobés pendent de dipòsit, han de presentar-se acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Quan, per una raó vàlida, el licitador no estigui en condicions de presentar la documentació anterior, podrà acreditar la solvència econòmica pels següents mitjans alternatius:
- Qualsevol model oficial declarat davant l'AEAT on quedi reflectit el volum anual de negocis, com poden ser les declaracions tributàries anuals d'IVA o de l'Impost de societats.
Observacions:
Requisit d'admissió: Acreditar un volum anual mínim de negocis en el millor exercici dels tres últims acabats pels imports que s'indiquen per a cada lot:
Lot 1. Via Aurèlia: 85.362,78 ¤
Lot 2. Plaça Andalusia: 53.850,75 ¤
Lot 3. Platja de Llevant: 75.253,29 ¤
Lot 4. Parc carrer Brussel·les: 70.302,03 ¤
Lot 5. Parc zona Emprius: 68.536,95 ¤
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Mitjans d'acreditació:
- Relació dels subministraments principals efectuats en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat.
- Quan li ho requereixin els serveis dependents de l'òrgan de contractació, els subministraments efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyat dels documents que tingui en poder seu que acreditin la realització de la prestació; si s'escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent.
Observacions:
Requisit d'admissió: Acreditar com a mínim l'execució de cinc contractes durant l'any de major execució del període citat ¿ cinc últims anys - per un import cadascun d'aquests igual o superior al respectiu pressupost de licitació del lot al que es licita, és a dir:
Lot 1. Parc de Via Aurèlia: 68.859,30 ¤
Lot 2. Plaça Andalusia: 43.439,61 ¤
Lot 3. Platja de Llevant: 60.704,32 ¤
Lot 4. Parc carrer Brussel·les: 56.710,30 ¤
Lot 5. Parc zona Emprius: 55.286,47
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
Mitjans d'acreditació: Certificats expedits pels instituts o serveis oficials encarregats del control de qualitat de competència reconeguda.
Observacions:
Requisit d'admissió: Es requereix que les instal·lacions i elements de les Àrees de joc infantil s'ajustin a les exigències en matèria de seguretat establertes per la normativa europea de qualitat pels parcs infantils, concretament que compleixen amb la Normativa Europea sobre Seguretat en les Zones de Jocs Infantils conforme a la Norma UNE-EN 1176-7.
Mitjà de solvència:
Mesures de gestió mediambiental
Descripció:
Mitjans d'acreditació: Certificats expedits per organismes independents que acreditin el compliment de les normes de gestió ambiental exigides. També es tindran en compta altres mitjans d'acreditació segons preveu l'article 94.2 de la LCSP.
Observacions:
Requisit d'admissió: Acreditar que l'empresari compleix amb les normes de gestió mediambiental conforme al sistema comunitari de gestió i auditoria mediambientals (Reglamento CE 1221/2009-EMAS) o bé a les normes de gestió mediambiental conforme a la norma UNE-EN-ISO 14001 o altres certificats equivalents expedits per organismes establerts en qualsevol Estat membre de la Unió Europea.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya