Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICATS SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/39gujdz I SOBRE EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA DAVANT LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL D'ESTAT D'ALARMA https://bit.ly/2Qr8JfK

 

Treball de camp corresponent a l'operació estadística Enquesta territorial sobre equipament i ús de TIC a les llars per a l'any 2019

Òrgan de contractació:
Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT)
Codi d'expedient:
8/2019
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'investigació d'estudis i enquestes de l'opinió pública
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Treball de camp corresponent a l'operació estadística Enquesta territorial sobre equipament i ús de TIC a les llars per a l'any 2019
Pressupost de licitació:
37.000,00 € sense IVA 44.770,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
26/04/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
37.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 5.00 - Criteri: Recursos informàtics
Ponderació: 7.00 - Criteri: Personal
Ponderació: 18.00 - Criteri: Característiques del sistema de recollida d'enquestes telefòniques assistides per ordinador CATI
Ponderació: 19.00 - Criteri: Sistemes de control i qualitat de la informació
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79330000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit a què es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles amb comptes anuals aprovats, per un import que haurà de ser almenys igual o superior al valor estimat del contracte
Observacions:
L'acreditació es farà mitjançant la presentació dels comptes anuals aprovats i la declaració de l'empresari en què indiqui el volum de negoci global de l'empresa.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que són objecte del contracte durant els darrers tres anys, indicant import, la data i el destinatari, públic o privat. Cal un mínim de 8 serveis o treballs (almenys un cada any) en l'àmbit de les enquestes a llars o individus. A més, es farà constar el tipus d'enquestació, la població d'estudi, la grandària de la mostra i la unitat informant o d'anàlisi
Observacions:
S'acreditarà mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Aquest requisit de solvència tècnica no és aplicable a les empreses de nova creació, entenent com a tals les que tenen una antiguitat inferior als cinc anys.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
D¿acord amb l¿article 90.1.b) de la LCSP, indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no a l¿empresa, participants en el contracte, especialment les persones encarregades del control de qualitat.

El personal tècnic proposat per al desenvolupament de l¿estudi no pot ser inferior a dues persones, i s¿ha indicar per cadascuna:

¿ Formació reglada amb nivell acadèmic equivalent a estudis universitaris (diploma, llicenciatura, grau).

¿ Experiència professional.

Una d¿aquestes persones haurà de justificar experiència professional, mínima d¿un any, dins dels tres darrers anys (2018, 2017 i 2016), en el desenvolupament de tasques de coordinació en l¿àmbit estadístic en, com a mínim, dos projectes d¿enquestació a llars o individus. L¿altra persona haurà de justificar experiència professional, mínima d¿un any, dins dels tres darrers anys (2018, 2017 i 2016), en el desenvolupament de tasques de direcció tècnica en l¿àmbit informàtic en, com a mínim, dos projectes d¿enquestació a llars o individus.
Observacions:
L¿experiència professional d¿aquestes persones es justificarà mitjançant declaració responsable, on es farà constar la relació dels projectes realitzats (nom, tipus d¿enquestació, població d¿estudi, grandària de la mostra i unitat informant o d¿anàlisi).
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
En concret s¿haurà d¿acreditar la posada a disposició, per a l¿execució del contracte, de com a mínim vuit persones dedicades a la realització de la recollida de la informació de l¿Enquesta territorial sobre equipament i ús de TIC a les llars, que, a més, justifiqui la participació d¿aquestes persones en almenys dues enquestes dins de l¿àmbit de les enquestes a llars o individus, en els darrers tres anys (2018, 2017 i 2016).
Observacions:
L¿experiència d¿aquestes persones s¿acreditarà mitjançant declaració responsable, on es farà constar la relació del projectes realitzats (nom, tipus d¿enquestació, població d¿estudi, grandària de la mostra i unitat informant o d¿anàlisi).

Per determinar el nombre de persones dedicades a la recollida de la informació, s¿utilitzarà la unitat de persona equivalent a temps complet (8 hores). Per tant, si la jornada laboral és inferior a 8 hores, s¿hauran d¿assignar més de 8 persones. Per aquest motiu, cal indicar la jornada de treball de cada persona.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Classificació empresarial: la classificació no és exigible d'acord amb l'article 77.1.b) de la LCSP, si bé l'empresari podrà acreditar la solvència mitjançant la corresponent classificació.

Categoria, grup, subgrup: categoria 1, grup L, subgrup 3 (enquestes, presa de dades i serveis anàlegs).

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya