Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Direcció d'Obra i Coordinació de seguretat i salut de les obres de "Reposició dels blocs de formigó i adequació del dic de recer del port de Palamós".

Òrgan de contractació:
Ports de la Generalitat
Codi d'expedient:
PORT-2019-00013
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Direcció d'Obra i Coordinació de seguretat i salut de les obres de reposició dels blocs de formigó i adequació del dic de recer del port de Palamós
Pressupost de licitació:
95.000,00 € sense IVA 114.950,00 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/06/19 - 01/08/20
Àmbit geogràfic:
Palamós
Termini de presentació d'ofertes:
26/04/19 13:00 h
Observacions:
El termini de durada del contracet serà des de la data de signatura del contracte fins a l'aprovació definitiva del projecte de liquidació de les obres. El termini estimat de les obres és de 13,5 mesos i es preveu el seu inici pel mes de juny de 2019.
Valor estimat del contracte:
95.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
16/05/19 10:00 C/ Doctor Roux, 59-61 08017 Barcelona
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Experiència de l¿Equip tècnic
Ponderació: 10.00 - Criteri: Increment de dedicació dels membres de l'equip tècnic respecte del mínim requerit al PCA
Ponderació: 25.00 - Criteri: Memòria de Procediments i metodologia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71311000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negoci de l'empresa licitadora referit a l'any de major volum de negoci dels darrers tres anys per un import igual o superior de 142.500 euros, quantitat que com a màxim suposa una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
L'acreditació de la suficiència d'aquest mitjà de solvència s'ha de fer mitjançant l'aportació dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresa està inscrita en aquest registre, i en cas contrari pels dipositats al registre oficial en el qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil han d'acreditar el volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Indicació del personal tècnic que participarà en el contracte i de les seves titulacions acadèmiques i professionals.
Observacions:
L'equip de treball necessari per a desenvolupar el servei contractat estarà integrat, com a mínim, per un equip format per:
- Un Enginyer de Camins, Canals i Ports o Enginyer d'Obres Públiques amb Màster d'especialització en Enginyeria i gestió portuària o similar, amb experiència professional mínima de 10 anys en obres marítimes i dedicació mínima del 40%, que actuarà com a Director d'Obra i Coordinador de Seguretat i Salut.
Serà requisit necessari disposar i acreditar haver finalitzat com a Director d'execució d'obra, en el curs dels últims 10 anys, com a mínim d'una obra de tipologia marítima (grup F) d'import mínim 1.000.000 ¤ (IVA no inclòs).
També es podrà acreditar la solvència tècnica necessària amb la participació com adjunt al Director d'execució en 2 obres de tipologia marítima (grup F) d'import mínim 1.000.000 ¤ (IVA no inclòs) o, alternativament, la participació com a qualsevol càrrec relacionat amb la supervisió de l'execució d'obres (Project Manager o similar) en 3 obres de tipologia marítima (grup F) d'import mínim 1.000.000 ¤ (IVA no inclòs).
- Un Enginyer de Camins, Canals i Ports o Enginyer Tècnic d'Obres Públiques, amb experiència professional mínima de 5 anys en obres marítimes i dedicació mínima del 40%, que actuarà com a Adjunt del Director d'Obra.
Serà requisit necessari disposar i acreditar haver participat com adjunt al Director d'execució en 1 obra de tipologia marítima (grup F) d'import mínim 1.000.000 ¤ (IVA no inclòs) o, alternativament, la participació com a qualsevol càrrec relacionat amb la supervisió de l'execució d'obres (Project Manager o similar) en 2 obres de tipologia marítima (grup F) d'import mínim 1.000.000 ¤ (IVA no inclòs).

- Un tècnic mig o superior, amb coneixements en topografia, amb experiència professional mínima de 5 anys en l'àmbit de la topografia en l'obra civil, i dedicació mínima del 50% amb presència diària, que actuarà com a responsable de control d'execució.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya