Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte per a la rehabilitació de la nau del Carrer Sant Llorenç, núm. 17, de la Llagosta

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Llagosta
Codi d'expedient:
2019-O-2
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest procediment de contractació és l'execució de les obres de rehabilitació de la nau del Carrer Sant Llorenç, núm. 17, en els termes i extrems expressats al projecte aprovat per acord de la Junta de Govern Local, de 20 de desembre de 2018.

Una vegada exposat al públic sense la presentació d'al·legacions, el projecte ha passat ha restar aprovat definitivament, amb efectes del 20 de febrer de 2019.
Pressupost de licitació:
112.167,90 € sense IVA 135.723,15 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Llagosta
Termini de presentació d'ofertes:
01/04/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
112.167,90 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta de millora de les solucions tècniques i materials emprats en l'acabat de les façanes
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta de millora de les solucions tècniques i materials emprats per les portes d'accés a l'edifici
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millora amb la incorporació de noves lluminàries situades a l'interior de l'edifici, totalment instal·lades i connectades a la xarxa existent
Ponderació: 75.00 - Criteri: Major valor de l'oferta expressat en termes d'imprevistos d'obra
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45262690
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Disposar d'un volum anual de negocis per import igual o superior a (200.000 ¤) dos-cents mil euros, IVA exclòs.

L'esmentat volum anual de negocis és referit al millor exercici dintre dels tres últims disponibles.

Aquest requisit s'ha d'acreditar amb el compte de pèrdues i guanys dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari està inscrit en aquest Registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què s'hagin d'inscriure. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil han d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

Quan un licitador recorri a les capacitats d'altres entitats pel que fa als criteris relatius a la solvència econòmica i financera, el licitador i les entitats esmentades seran solidàriament responsables de l'execució del contracte.

En tot cas, els documents que acreditin el compliment d'aquest epígraf han de ser originals, còpies legitimades per un notari o fedatari públic o còpies compulsades per l'Administració. No s'admeten fotocòpies.
Mínim d'acreditació:
200.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Experiència en la realització d'obres de rehabilitació d'edificis industrials, que s'acreditarà mitjançant la relació de les principals obres efectuades durant els cinc últims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, indicant el seu import, dates i destinatari públic o privat de les mateixes essent un requisit mínim que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior a 100.000 euros, IVA exclòs.

Als efectes de determinar la correspondència entre les obres acreditades i les que constitueixen l'objecte del contracte, quan existeixi classificació a la que pertanyin els uns i els altres, i en la resta de casos a la coincidència entre els dos primers dígits dels seus respectius codis CPV.

Les obres efectuades s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració l'empresari.
Mínim d'acreditació:
100.000,00 €
Classificació empresarial:
Aportant justificació de la classificació empresarial d'algun dels grups següents, essent suficient amb únicament una d'elles: Subgrup C1 Categoria c. Subgrup C3 Categoria c. Subgrup K4 Categoria c.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya