Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament i manteniment de maquinària per la impressió/còpia i escaneig del MACBA

Òrgan de contractació:
Consorci Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Codi d'expedient:
2018-29
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Arrendament de 16 equips multifuncionals (un d'ells tipus plotter multifuncional) amb compromís de manteniment en format tot inclòs a preu per còpia incloent totes les peces, mà d'obra, desplaçaments i consumibles amb resolució d'incidències per a satisfer les necessitats d'impressió, còpia i escaneig de documents del Consorci del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (en endavant MACBA) mitjançant un model d'arrendament i cost per còpia.
Pressupost de licitació:
119.460,00 € sense IVA 144.546,60 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
20/03/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
143.352,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
30120000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un import igual o superior de 215.028 euros. En el cas què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en subministraments de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 83.622 euros.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
D'acord amb l'article 89.1.b) LCSP, les unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, especialment les persones encarregades del control de qualitat, ha de ser com a mínim:
¿ Dos tècnics especialistes assignats al MACBA (no de manera exclusiva) per a la resolució de incidències i qualsevol tipus de peticions.
¿ Un responsable tècnic amb dedicació parcial responsable de la implantació, manteniment, gestió i millora del servei.
¿ Un responsable del servei amb dedicació parcial que participi en les reunions estratègiques i actuï puntualment en funció de les necessitats.

Tanmateix, l'empresa licitadora haurà de tenir contractat el servei de suport tècnic del fabricant dels equips implantats o disposar de la certificació com a servei tècnic professional del fabricant dels equips.

L'empresa licitadora haurà d'acreditar tenir en plantilla, o com a servei tècnic oficial del fabricant, un mínim de 25 tècnics a jornada completa, dels quals 5 es destinaran exclusivament per a realitzar la instal·lació i posada en marxa del equips, 1 com a coordinador/responsable de la instal·lació que consensuarà aquelles situacions que es produeixin durant la instal·lació i que no poden ser previstes en cap document previ a la instal·lació, un especialista en software d'auditoria d'impressió i tres tècnics de manteniment per a la posada en marxa de la instal·lació/configuració de les màquines.
Mitjà de solvència:
Mostres, descripcions i fotografies dels productes subministrats
Descripció:
D'acord amb l'article 89.1.e) LCSP, s'hauràn d'aportar mostres, descripcions i fotografies dels productes a subministrar, d'acord amb l'establert al Plec tècnic, que puguin ser certificades com autèntiques a petició de l'òrgan de contractació.
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
D'acord amb l'article 89.1.f) LCSP, l'empresa licitadora haurà d'aportar les següents certificacions:
¿ Certificats, emesos pel fabricant dels equips multifunció, que garanteixin que les màquines destinades a cobrir el servei són noves, no reaprofitades i que no estan obsoletes (models que no portin al mercat més de dos anys).
¿ Certificat, emès pel fabricant de l'equip tipus plotter multifuncional, que garanteixi que la màquina plotter destinada a cobrir el servei és nova, no reaprofitada i que no està obsoleta (model que no porti al mercat més de tres anys).
¿ Certificat, emès pel fabricant de l'equip quiosc, que garanteixi que la màquina quiosc destinada a cobrir el servei és nova, no reaprofitada i que està no obsoleta (model que no porti al mercat més de dos anys).
¿ Certificat, emès pel fabricant dels equips, que garanteixin que els equips destinats a cobrir el servei compliran o milloraran els volums d'impressió mensual mitjà i màxim requerits en el Plec tècnic.
¿ Certificat, emès pel fabricant dels equips, que garanteixi que durant el desenvolupament del contracte només s'empraran consumibles originals de la marca del fabricant i amb certificació de volums de còpies mínimes per consumible iguals o majors que les requerides al Plec tècnic.
¿ Certificat, emès pel fabricant dels equips, que garanteixi que totes les peces de reparació emprades en el desenvolupament del contracte seran de la marca original del fabricant.
Mitjà de solvència:
Instal·lacions tècniques i mesures per a garantir la qualitat
Descripció:
D'acord amb l'article 90.h) LCSP, l'empresa licitadora haurà d'acreditar que disposa d'un mínim de 2 vehicles d'una carrega màxima autoritzada de 3.500 kg, per a transportar amb un sol trajecte tots els equips que es demanen en aquests plecs. Aquests vehicles destinats al transport dels equips, hauran de disposar d'una plataforma elevadora, carretó elèctric i rampa d'alumini mecanitzada per a salvar qualsevol escala o altre element arquitectònic de manera que no impedeixi la instal·lació i/o posada en marxa dels equips.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
D'acord amb l'article 76.1 LCSP, les empreses licitadores hauran d'especificar els noms i la qualificació professional de les persones que executaran els treballs d'instal·lació dels equips.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
D'acord amb l'article 76.2 LCSP, les empreses licitadores han de comprometre's a dedicar o adscriure a l'execució del contracte tots els mitjans personals i també els mitjans materials descrits en el Plec de prescripcions tècniques.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya