Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE SERVEI DE MANTENIMENT I SUPORT TÈCNIC D'APARELLS MÈDICS DE DIVERSES ENTITATS

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20180163
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
La clàusula 4 del PCA disposa:"El contracte tindrà una vigència inicial de DOS (2) anys, a comptar de l'endemà de la seva signatura. Així mateix, es fa constar que respecte d'alguns lots i sublots, el contracte s'iniciarà un cop finalitzi la vigència del contracte actualment en vigor (caldrà considerar un règim transitori pels contractes vigents, és a dir, caldrà respectar la vigència dels contractes existents. En aquest cas, els nous adjudicataris iniciaran el seu servei un cop finalitzi aquesta vigència. En aquest apartat cal considerar els contractes transitoris (aquells que s'han hagut de formalitzar per donar resposta a la necessitat del servei de manteniment mentre es licita; respecte d'aquests, ja s'ha assenyalat de forma expressa que el contracte quedarà resolt un cop s'adjudiqui la licitació. I els contractes vigents, aquells que cal respectar la seva vigència, en virtut de la documentació que consta signada). En aquest expedient, al document INFORME DE NECESSITATS que es publica, s'ha assenyalat la relació dels contractes vigents i dels transitoris. Ara bé, en cas d'ampliar-se aquesta informació, en fase de presentació d'ofertes es publicarà al perfil de contractant la informació ampliada respecte d'aquests contractes. Els licitadors quedaran vinculats per la informació que es publiqui."En aquest sentit, s'amplia la següent informació respecte del lot 2.3 i 2.7, que correspon a l'entitat: GESTIÓ COMARCAL HOSPITALÀRIA, SA (NIF A-43117233):-En el lot 2.3 apareix l'import 0¤ atès que es tracta d'una aparell que ja disposa de manteniment, motiu pel qual tot i aparèixer no s'ha previst import (per tant, des del punt de vista formal, no està inclòs en la licitació). Respecte del lot 2.7, en el detall dels aparells n'apareixen 2; en un apareix import (ecògraf d'anestèsia); i en l'altre no (en l'ecògraf apareix import 0¤). Per tant, els licitadors han de presentar oferta respecte de l'aparell ecògraf anestèsia, atès que és on consta import. La complexitat d'aquesta licitació pot haver provocat que s'hagi previst un aparell que al final no s'ha inclòs; si l'import que apareix és "0", això voldrà dir que finalment no s'inclou a la licitació. Tot i no desaparèixer, el fet de posar que els licitadors no podran superar els imports assenyalats en cada cas, en ser 0 és fàcilment deduïble que no presentin oferta, atès que l'oferta no podrà superar l'import 0.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte del servei de manteniment i suport tècnic d'aparells mèdics dels centres gestionats per les entitats Hospital de Sant Joan de Reus, SAM, Gestió Comarcal Hospitalària, SA, Centre MQ Reus, SA, Fundació Sagessa Salut, Hospital Comarcal d'Amposta, SAM, i Fundació per a l'Atenció Social.
Pressupost de licitació:
2.308.300,99 € sense IVA 2.793.044,19 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Tarragona
Termini de presentació d'ofertes:
01/03/19 15:00 h
Valor estimat del contracte:
5.009.313,04 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveu dues pròrrogues de dotze mesos cadascuna.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
6
Oferta integradora:
No
DOUE:
Accés al DOUE - 24/12/18
DOUE:
Accés al DOUE (Correcció d'errades) - 09/01/19
DOUE:
Accés al DOUE (Correcció d'errades) - 15/01/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Millor preu
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millor temps de resposta
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Ràtio entre actius i passiu, al tancament de l'últim exercici econòmic per al qual estigui vençuda l'obligació d'aprovació de comptes anuals
Expressió:
Solvència=actiu total/passiu exigible
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim els tres últims anys, indicant import, data i destinatari, públic o privat.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o en l'empresa, participants en el contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya