Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES DESCRITES EN EL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU DE LA REFORMA PARCIAL INTERIOR PARCIAL DE L`EDIFICI DE CAN PUIG (SEFED).

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
36/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Acabat d'edificis i obres
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres descrites en el projecte bàsic i executiu de la reforma parcial interior parcial de l`edifici de can puig (SEFED), aprovat definitivament en Junta de Govern Local de data 13 de novembre de 2018.
Pressupost de licitació:
308.751,24 € sense IVA 373.589,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Pere de Ribes
Termini de presentació d'ofertes:
27/02/19 23:59 h
Observacions:
El projecte d'obres el podeu consultar en el següent link :
http://www.santperederibes.cat/ajuntament/informaciourbanistica/projectes/vigents#AD%20REFORMA%20INT%20PARCIAL%20CAN%20PUIG
Valor estimat del contracte:
370.501,49 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
05/03/19 10:00 Sala de Juntes del gabinet d¿alcaldia. Plaça de la Vila núm. 1. Sant Pere de Ribes, 08810
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte únicament serà prorrogable, en el cas que durant el termini d'execució es produeixi algun dels supòsits de modificacions del contracte, si s`escau, contemplats en la clàusula 2.6 del PCAP , de conformitat amb l`article 204 de la LCSP.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Memòria descriptiva del procés d'execució: Elaboració d'un estudi sobre el procés constructiu i millores al procés previst en el projecte
Ponderació: 15.00 - Criteri: Pla d'obres
Ponderació: 8.00 - Criteri: Memòria de Seguretat i Salut
Ponderació: 4.00 - Criteri: Pla de gestió mediambiental
Ponderació: 3.00 - Criteri: Pla de presentació de la documentació de tancament de l¿obra/legalització de les instal·lacions
Ponderació: 30.00 - Criteri: Millora en l'oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Contractació de persones amb dificultats d¿inserció laboral
Ponderació: 10.00 - Criteri: Acreditació de l¿experiència de l¿equip de treball
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45214310
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclosos ha de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.
Observacions:
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit . Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
b.1) El criteri per a l'acreditació de la solvència tècnica o professional serà el de l'experiència en la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, que s'ha d'acreditar mitjançant la relació de les obres o treballs efectuats pel interessat en el curs dels cinc últims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució, i el requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, o del seu anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte. A efectes de determinar la correspondència entre els treballs o subministraments acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà al grup i subgrup de classificació al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers números dels seus respectius codis CPV.
b.2) Adscripció de mitjans materials i/o personals a l`execució del contracte:
L'empresa s'ha de comprometre, mitjançant declaració responsable, de dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals o materials suficients per a satisfer-lo correctament. Aquesta compromís s'integrarà en el contracte, essent obligacions essencials del contracte als efectes previstos a l'article 211.1.f) de la LCSP. Especificant els noms i qualificacions professionals del personal responsable destinat a l'execució del contracte, de conformitat amb l'article 76 de la LCSP.
L'empresa haurà de prendre el compromís d'adscriure a l'execució d'aquest contracte el mitjà personal que s'especifica als plecs.
b.3)Disposar de l'habilitació empresarial o professional següent:
Inscripció en el Registre d'empreses Acreditades de la Comunitat Autònoma on radiqui el domicili social de l'empresa, d'acord amb el que disposa l'article 4 de la Llei 32/2006, de 18 d'octubre, reguladora de la subcontractació al sector de la construcció.
El compromís d`adscripció de mitjans materials i/o personals s`integrarà en el contracte, essent obligacions essencials del contracte als efectes previstos a l` article 211.1.f) de la LCSP.
Classificació empresarial:
Atesa la naturalesa d'aquest contracte i de conformitat amb el que preveu l'art. 77 de la LCSP per contractar NO serà requisit que l'empresari disposi de classificació del contractista. No obstant, el contractista podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera i tècnica o professional indistintament acreditant el compliment dels requisits específics de solvència previstos en l`apartat G1, o bé mitjançant la classificació següent: GRUP: C Edificacions SUBGRUP :2 Estructures de fàbrica o formigó 4 Feines de paleta, estucats i revestiments 6 Paviments, enllosats i enrajolats 8 Fusteria CATEGORIA: Co 2

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya